Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 5–0


Το δεύτερο γκολ του Νικηφόρου από πάσα του Δ. Μπούρα (άκρη δεξιά) και πλασέ του Ι. Μπούρα (αριστρα με το 11)

Ο Νικηφόρος ξέσπασε με μεγάλη νίκη επί του Εθνικού Ν. Μάκρης 5-0, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί παρά τις απουσίες τους και περιόρισαν το νεανικό σύνολο του Εθνικού, που δεν μπορούσε να σταθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού.
Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Ουκόνο, που εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του Ελευθερίου και του τερματοφύλακα Τοντισάκη. Στο 42’ από νέο τραγικό αμυντικό λάθος άμυνας και τερματοφύλακα, ο Δ. Μπούρας γύρισε την μπάλλα στον Ι. Μπούρα, που σε κενή εστία την έσπρωξε στα δίχτυα (2-0). Στο β’ μέρος, ύστερα από ένα 25λεπτο καλής αγωνιστικής συμπεριφοράς του Εθνικού, ανέλαβαν ο Δ. Μπούρας στο 71’ και ο νεοεισελθών Νεοφύτου στο 75’ και στο 85’, να σημειώσουν 3 ακόμη τέρματα και το σκορ να πάρει διαστάσεις.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μπαλάγκα, Μήταρης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Ι. Μπούρας, Τσιριγώτης, Ντε Σόουζα, Ουκόνο, Ν. Καλούδης (60' Νεοφύτου), Δελόλμας (60' Ορούτσι), Δούβος, Δ. Μπούρας (75' Γαλούνης).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Τοντισάκης, Σχοινάς, Μουτάφης (75' Ανδρουτσόπουλος), Κονταρίνης, Ελευθερίου, Ζούρος (65' Μποϊμπέι), Τρυφιάτης, Χατζόπουλος (78' Σερβίτης), Κωνσταντόπουλος, Θανόπουλος, Τσουρής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money