Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 2–3


Στιγμιότυπο από τον αγώνα
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕΜ απέναντι στον γηπεδούχο Αστέρα Γλυκών Νερών. Το 0-3 έγινε 2-3 και στο τέλος το ματς άναψε για τα καλά, με τον διαιτητή να ακυρώνει από ένα γκολ σε κάθε ομάδα! Το Μενίδι ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και ήλεγχε τον ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 10’ έγινε το 0-1. Η γρήγορη πάσα του Κασσή έβγαλε στον κενό χώρο τον Νταλάνι, ο οποίος πέρασε εντυπωσιακά τον Αναστασίου κι έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Φέκα, ο οποίος ταχύτατα πρόλαβε την έξοδο του Κολαζά και «τσίμπησε» την μπάλλα, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας να τον ανατρέψει και ο διαιτητής να δείχνει το σημείο του πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κονιαβίτης, σημαδεύοντας σωστά (0-1).
Η ΑΕΜ συνέχισε να πιέζει και είχε την υπεροχή, που μετέτρεψε σε 0-2 στο 39'. Με ατομική ενέργεια ο Φέκας πέρασε 3 παίκτες από πλάγια θέση, κι έβγαλε κάθετη πάσα στον Νταλάνι, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά στην αριστερή γωνία του Κολαζά, χωρίς να του αφήνει περιθώρια αντίδρασης.
Η εικόνα του β’ ημιχρόνου ήταν παρόμοια. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν σοβαροί και αποφασιστικοί να καθαρίσουν το ματς. Στο 51’ πολύ καλή συνεργασία Νάστου και Κασσή, έφερε την μπάλλα στον Νταλάνι. Εκείνος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Γιαννακουδάκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-3.
Καθώς όλα έδειχναν να τελειώνουν, η πίεση των γηπεδούχων και η φλυαρία των φιλοξενουμένων, έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Αστέρα! Στο 74’ από βολέ του τερματοφύλακα και λάθος συνεννόηση Κονιαβίτη και Παπανικολάου, μπήκε έξυπνα ανάμεσά τους ο Ντούγιας και πλάσσαρε τον Πασαλίδη (1-3). Ο Αστέρας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 82' έκανε το 2-3 με εξαιρετικό σουτ (από πλάγια θέση στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα) του Φλωκιώτη!
Με όσες δυνάμεις διέθετε ακόμη ο Αστέρας, συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση. Άφηνε, όμως, πολλούς κενούς χώρους. Στο 88' η ΑΕΜ εκμεταλλεύθηκε το κενό και βγήκε στην κόντρα, με τον Βλάμη να χάνει το κοντρόλ (τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα) και μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει το ματς. Στο 91' ο Αστέρας πέτυχε και τρίτο γκολ, όμως ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον Πασαλίδη, ξεσηκώνοντας τους γηπεδούχους. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Τσούδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα πετυχαίνοντας γκολ, που ακύρωσε ο επόπτης ως οφ-σάιντ του Καραγιάννη, ο οποίος προφανώς επηρέαζε την φάση.
Παράπονα είχαν οι ομάδες από τους διαιτητές (Απ. Παπαδόπουλος – Γκούβας, Βλαχόπουλος), επειδή από κάποια στιγμή και μετά δεν σφύριζαν τίποτα, αφήνοντας το πολύ δυνατό παιχνίδι. Μετά την λήξη του αγώνα απεβλήθη ο Λαμπρόπουλος του Αστέρα γιατί αντιμίλησε στον διαιτητή.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Κολαζάς, Λαμπρόπουλος, Αναστασίου (64’ Φλωκιώτης), Σχίζας, Μιχαηλίδης (50’ Γεωργάκης), Ντούγιας, Παναγόπουλος, Πράσινος (55’ Αγγελής), Ρεμί, Λούκαρης, Λάζ. Βλαχιώτης.
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Ρεμούνδος (78’ Λάζος), Παπανικολάου, Τσούδης, Νάστος, Σούλα, Φέκας (69’ Βλάμης), Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης (60’ Καραγιάννης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money