Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Μεγάλες μάχες έγιναν στην αμφίρροπη αναμέτρηση του Αγίου Στεφάνου (φάση από τον αγώνα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–2
Παιχνίδι για γερά νεύρα, με συνεχείς (πολλές φορές υπερβολικές) διαμαρτυρίες εκατέρωθεν στους διαιτητές, έγινε στο Μπογιάτι, όπου οι Ολυμπιακοί του Αγίου Στεφάνου και του Λαυρίου ήλθαν ισόπαλοι 2-2. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν δραματική, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά καλά, δημιούργησαν φάσεις κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά οι φιλοξενούμενοι που διανύουν περίοδο πολύ καλής κατάστασης, στάθηκαν εξίσου καλά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν τους 3 βαθμούς στις καθυστερήσεις της συνάντησης.
Προηγήθηκαν στο σκορ (35’) οι Λαυριώτες με σουτ του Βίλα (0-1). Οι προσπάθειες των παικτών του Μπογιατίου δεν είχαν αποτέλεσμα μέχρι το 68’, όταν ο Χρήστος Τσεβάς, ως MVP του αγώνα, ισοφάρισε με καλοτραβηγμένο τεχνικό σουτ (1-1). Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό Λαυρίου έγιναν πιο δύσκολα στο 70’, που απεβλήθη ο Γκαβασιάδης, απευθείας με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία στον βοηθό. Ήταν η συνέχεια των διαμαρτυριών για την φάση από την οποία προήλθε η ισοφάριση!
Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου με αριθμητική υπεροχή πίεσε, ωστόσο οι Λαυριώτες σε κάθε αντεπίθεση έφθαναν κοντά στο γκολ… Στο 80′ ο εξαιρετικός Βίλα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (1-2). Ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 84′ ενώ στο 87’ ακυρώθηκε γκολ του Ιατρού. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 92’ με σουτ του Τσέλια, που «νίκησε» τον πολύ καλό Κύρκο, διαμορφώνοντας το 2-2.
Διαιτητές: Δραγάτης – Κάλλης, Σπυρόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (46' Τσέλια), Βιδάλης, Μπερμπάντης (22' λ.τρ. Μουρούτης), Αρκουμάνης, Σκόρδας, Ανδρεαδάκης, Ζυγούρης (75' Ιατρού), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Χύκα, Πούλος, Τσίκλος, Φ. Βαφειάδης, Μπουτσάι, Γκριμέκης, Μπουλλάρι (14' Βίλα), Παράσχος (46' Γκαβασιάδης), Παπαγεωργίου, Ζουμάς (78' Πάνου).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1–2
Το Κορωπί προσπάθησε να «καθαρίσει» το παιχνίδι από την αρχή, πέτυχε το 0-1 στο 5’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Χαρίτου, αλλά μετά ο Κουβαράς το ανέκοψε με μεγάλη προσπάθεια. Στο 3′ σουτ του Χαρίτου, μπλόκαρε ο Αποστολίδης και στο 18′ κεφαλιά του Πλάκα, μπλόκαρε ο Μιχάλης. Στο α’ ημίχρονο είχαμε ακόμη ένα σουτ του Δημογιάννη (25’), που απέκρουσε ο Μιχάλης ενώ στο 31′ σουτ του Αλεξίου, έδιωξε σε κόρνερ ο Αποστολίδης. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο (41’) κτύπημα φάουλ του Αλεξίου, έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Στο β’ μέρος το Κορωπί πέτυχε (60′) το 0-2 με πλασέ του Γιαχάεβ, από πάσα του Πάντου. Ένα χέρι-πέναλτυ του Πλατάνου (74’) δεν δόθηκε ως ακούσιο και στο 75′ ο Δημογιάννης είχε ανάποδο ψαλίδι λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, στο 85′, με κεφαλιά του Πλάκα, ύστερα από σέντρα του Χρ. Δημητρόπουλου διαμορφώθηκε το 1-2.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Ούτσικας (46' Πίστας), Θαν. Δημητρακόπουλος (70' λ.τρ. Μπίκλης), Δημογιάννης, Αναγνώστου, Θεοδωρίδης, Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Βανγκέλι (61' Δημητρόπουλος).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Πλάτανος, Μαρινάκης, Νούρια (46' Βελλής), Αλεξίου, Χαρίτος, Α. Γιαχάεβ, Έρτσιου (61' Χανιώτης, 82' Κερμέζο).
* Πριν τον αγώνα ανδρών, οι ομάδες παμπαίδων του Κορωπίου και του Κουβαρά έδωσαν φιλικό αγώνα και αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–1
Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Γλυκών Νερών, η γηπεδούχος ομάδα των Γλυκών Νερών (που διαμαρτυρήθηκε για πολλοστή φορά για αδικία από την διαιτησία) παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Κεραυνό Κερατέας. Παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες και μέτρια απόδοση των ομάδων. Τα Γλυκά Νερά δεν είχαν αποτελεσματικότητα στην επίθεση (σε δύο περιπτώσεις ο Τσαουσάι ολοκλήρωσε λανθασμένα τις προσπάθειές του) και ο Κεραυνός με συνεχή κινητικότητα, πήρε τελικά αυτό που επιθυμούσε, τουλάχιστον ένα βαθμό.
Το σκορ άνοιξε στο 60’ ο Βάρδας με κεφαλιά μετά από κτύπημα κόρνερ για λογαριασμό των γηπεδούχων (1-0) και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο 72’ με πέναλτυ, που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Πρίφτης (1-1). Για το πέναλτυ είχαν σοβαρές αντιρρήσεις οι γηπεδούχοι.
Σε γενικές γραμμές τα Γλυκά Νερά δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και ο Κεραυνός –αρκετά αγωνιστικός- δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Μακρής, Τσέλιος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Χρ. Αντωνόπουλος (75' Τετώρος), Σότα, Ρωμαντζάς, Κοντζιάς, Βάρδας, Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρομάνος (80' Θεοφάνους), Τσαουσάι (80' Βλάχος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Πάλλης (88' Μαγγανάς), Πρίφτης, Π. Λιάπης, Κετέογλου, Ρώμας (61' Παπανικολάου), Φουστέρης, Σταμάτης, Κρυεμάντι, Μπρότσι.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΜΑΡΚΟ 1–0
Ο ενθουσιασμός των νεαρών παικτών του Εθνικού Νέας Μάκρης, υπερίσχυσε εκείνου των παικτών της Μαρκό. Στο τέλος (81’) η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε ένα γκολ με τον Γεωργιόπουλο (είχε μπει 10’ λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή), κι έβαλε σε μπελάδες την ομάδα της Μαρκό, που δεν σημειώνει εύκολα τέρμα και πλέον κινδυνεύει κι αυτή άμεσα…
Διαιτητές: Μπαλής – Γκόντα, Μαραγκού.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Σχοινάς, Μουτάφης, Κονταρίνης, Ελευθερίου, Ζούρος (63' Χατζόπουλος), Νικηφοράκης, Κωνσταντόπουλος, Τρυφιάτης, Θανόπουλος, Τσουρής (72' Γεωργιόπουλος).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Ξεφτεράκης, Σιδέρης, Τσετβερίκοβ, Δημητρίου (89' Κούτσας), Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας, Ραβανός, Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (73' Σινάνι).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΡΩΤΕΑΣ 4–1
Με εξαιρετική εμφάνιση και επίτευξη εξίσου εντυπωσιακών τερμάτων, το Κρυονέρι νίκησε τον μέτριο Πρωτέα με 4-1! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής (0-1). Γρήγορα (25’) ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Δρακόπουλου, ύστερα από σέντρα (1-1). Η ανατροπή του σκορ έγινε στο 32’ με εξαιρετική προσπάθεια του Κεφάλα, ο οποίος «έκλεψε» την μπάλλα από το κέντρο του γηπέδου, προχώρησε και με σουτ σκοράρησε (2-1). Στο β’ ημίχρονο το Κρυονέρι συνέχισε να είναι καλύτερο και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, με ισάριθμα σουτ του Χρυσικόπουλου (60’) και του Κοντόσταυλου (70’).
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Ντόστης, Μπαλάγκα.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Σταμούλης, Κολώτας, Θανασούλης, Χουζούρης (66’ Κανταρέλλης), Κεφάλας (71’ Ελούνα Αμπέλε ή Κόλμπερ), Βλαχάκης, Σιατραβάνης, Δρακόπουλος, Χρυσικόπουλος (80’ Λινάρδος), Κοντόσταυλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Βασιλείου, Μπούσκος (42’ Κούλιμπης), Ποστόλης, Κατσούλας, Διακορώνας, Λέκα, Γεωργίου, Παπαντζίμας (61’ Γιαννικάκης), Μαμάκος.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–0
Η Λαυρεωτική συνέχισε την φρενήρη πορεία της, με νίκη 1-0 επί του καλού αλλά χωρίς αποτέλεσμα Νικηφόρου. Κι αυτή η νίκη κατακτήθηκε δύσκολα από τους Λαυριώτες, οι οποίοι είχαν ελλείψεις, όπως άλλωστε και οι αντίπαλοί τους, αλλά παραμένει γεγονός ότι «στα χέρια» του προπονητή Ανδρέα Δεληγιάννη, η Λαυρεωτική διατηρεί αξιοζήλευτο αήττητο ρεκόρ 11 παιχνιδιών που έφερε στην κορυφαία 6άδα της βαθμολογίας!
Μόλις στο 6’ ο Παντελιάς τραυματίσθηκε στα πλευρά κι έγινε αναγκαστική αλλαγή! Το άγχος κυριάρχησε και η δύναμη περίσσεψε στον αμφίρροπο αγώνα. Πάντως, οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι την λύση! Στο τελευταίο 20λεπτο του ματς, οι «μάχες» απέφεραν πέναλτυ (70’) που εκτέλεσε άουτ (άλλη μια φορά) ο Κ. Παπαδόπουλος! Παρά την πρόσκαιρη απογοήτευση, οι παίκτες της Λαυρεωτικής, που έδειξαν να έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση από εκείνους του Νικηφόρου, πήραν πρωτοβουλίες και πέτυχαν να σκοράρουν με έξυπνο πλασέ του Κοντογιάννη (11ο εφετινό του γκολ) στο 75’.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Σοφιάς, Χούντας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Σέμπρος (46′ Κ. Παπαδόπουλος), Χασιώτης, Πώχος, Παντελιάς (7′ λ.τρ. Λάππας), Μιχαλόπουλος (61′ Τζώρας), Μακρής, Β. Γιαχάεβ, Ασλάνι, Κοντογιαννης, Τσιριγώτης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Δημητριάδης, Γιάν. Μπούρας, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Νεοφύτου (72′ Ν. Καλούδης), Ουκόνου, Δελόλμας, Δούβος, Δημ. Μπούρας.

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0–2
Εκπληκτική νίκη σημείωσε η ουραγός Σταμάτα στο Κορωπί επί της τοπικής Δόξας και ουσιαστικά την «πήρε» μαζί της στην Β’ κατηγορία!
Η Σταμάτα παρατάχθηκε μόλις με 11 παίκτες, κι έναν αναπληρωματικό! Η Δόξα διέθετε πλήρη 18άδα και 6 ακόμη παίκτες, που έμειναν εκτός επιλογής… Όμως, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την αρχικά καλή αγωνιστική διάθεση των γηπεδούχων, οι οποίοι έπαιξαν πολύ επιπόλαια κι έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες ν’ ανοίξουν το σκορ. Στο 32’ ο Παππάς με ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 0-1! Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Σεκερτζής της Σταμάτας έχασε τετ-α-τετ.
Η Δόξα προσπάθησε στην αρχή του β’ μέρους να πάρει πρωτοβουλίες αλλά τίποτε δεν της πήγαινε καλά! Στο 65’ έγινε και το 0-2 με σουτ του Μπόρα από 35 μέτρα στο «Γ» της εστίας των γηπεδούχων. Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Καστρινάκης, Γκάλιος.

* Ο αγώνας Παλληνιακού – Θύελλας, που συμπληρώνει την αγωνιστική, ανεβλήθη λόγω του αιφνίδιου χαμού του προπονητή του Παλληνιακού, Σωκράτη Κιούρκου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money