Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–3


Μεγάλης βαθμολογικής και ουσιαστικής σημασίας νίκη σημείωσε η Νίκη Δροσιάς στην Αγία Άννα επί της τοπικής Δόξας με 3-1! Η ανωτερότητα της Νίκης ήταν εμφανής από την αρχή του αγώνα. Η Δόξα μόνο κατά διαστήματα –κυρίως στο β’ ημίχρονο- έδειξε στοιχεία καλής απόδοσης. Εκτός από τα 3 γκολ, η Νίκη είχε και δύο δοκάρια. Στο 9’ ο Πιπέρας με σουτ έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενουμένων αλλά το ημίχρονο έληξε 0-0.
Στο 47’ ο Πιπέρας άνοιξε το σκορ με πλασέ ύστερα από πάσα του Λιβαθινού (0-1). Στο 55’ ο Ασιέγκμπου με ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 0-2.
Η Δόξα αντέδρασε και στο 68’ μείωσε με σουτ (σε κενή εστία) του Στέφου (1-2). Σε τριπλή φάση με πρωταγωνιστή τον Πολύζο, στο 76’, η Νίκη είχε το δεύτερο δοκάρι της και στο 81’ ο νεαρός Βουγίδης, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Σιώρα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-3. Τώρα η Νίκη Δροσιάς βλέπει το μέλλον πιο ευοίωνο ενώ η Δόξα Αγ. Άννας συνεχώς βυθίζεται…
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μήταρης, Κάλλης.
ΔΟΞΑ Α.Α.: Σιώρας, Νερούτσος, Σούλης, Μπίκλης (68’ Ασημακόπουλος), Κούταντζης, Σταυριανουδάκης (77’ Γαβαλάς), Στέφος, Κολονίκης, Γκίνι (58’ Καραγιώργος), Κωτσαδάμ, Βαμβάτσικος.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι, Παναγιωτίδης, Μ. Σκριβάνος (65’ Πολύζος), Κλ. Μπέτσης, Μηλιώτης (79’ Λαγουτάρης), Μούρτης, Λιβαθινός, Πιπέρας (58’ Μιχαλάκης), Βουγίδης, Ασιέγκμπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money