Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟ



Συνεχίσθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, οι διαμαρτυρίες παραγόντων, για την διαχείριση της διαιτησίας από την αρμόδια Επιτροπή. Το Σάββατο στο γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας συνευρέθησαν οι πρόεδροι του Πρωτέα Γιάννης Αβραντίνης, του Κορωπίου Δημήτρης Ορνάκης, του Ολυμπαικού Αγ. Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Βαγγέλη Τσεβά. Μόνιμο και διαρκές αίτημα των παραγόντων των σωματείων προς τους διοικούντες την Ένωση αποτέλεσε και αποτελεί η αποχώρηση από τα τοπικά διαιτητικά πράγματα του διαιτητοπαράγοντα Ηλία Μικρόπουλου, που επηρεάζει την ομαλή λειτουργία και εξέλιξη των πρωταθλημάτων… Οι κ.κ. Παπαμακάριος και Τσεβάς δεν έδειξαν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις και λύση του προβλήματος!
Όμως, η πίεση των παραγόντων είναι αφόρητη και απαιτητική, διότι το έχουν πάρει πλέον εγωιστικά και θεωρούν ότι «η Ένωση με τα εκλεγμένα στελέχη της πρέπει να εξυπηρετεί τις απόψεις και την βούληση της πλειοψηφίας των σωματείων – μελών της και όχι της μειοψηφίας», όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεπατατζής.
Στο μεταξύ, νέο κρούσμα παρέμβασης στην ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, αποτέλεσε η αλλαγή του διαιτητή Βαγγέλη Κορδολαίμη από τον αγώνα Εθνικού Ν. Μάκρης–Σταμάτας όπου ήταν ορισμένος, στον αγώνα Λαυρεωτικής–Κεραυνού Κερατέας, αμοιβαίως με τον Γρηγόρη Λάμπρο! Γιατί έγινε η αλλαγή αυτή την παραμονή της συνάντησης;
Να υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείται ο κ. Κορδολαίμης ως «εργαλείο» και ακολουθεί εντολές; Διότι ο κ. Λάμπρος είναι γνωστό ότι όσα χρόνια ασχολείται με την διαιτησία, δεν έδωσε ποτέ την παραμικρή λαβή για σχόλια. Έχει βάλει κι εδώ το «χεράκι» του ο κ. Μικρόπουλος; Τέλος, δεν πήρε κανείς χαμπάρι από τους παράγοντες των ενδιαφερομένων σωματείων, ώστε να κάνει ένσταση για κακό ορισμό διαιτητού; Δεν πάμε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money