Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 0–2



Την τρίτη του εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα –και μάλιστα εκτός έδρας- σημείωσε ο Φοίβος Βάρης, αφού επικράτησε μετά από αμφίρροπο παιχνίδι του αξιόμαχου Γέρακα με 2-0.
Στο πρώτο ημίχρονο ο δυνατός αέρας εμπόδισε τις ομάδες να παίξουν όπως ήθελαν, κι έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις μπροστά στις εστίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο, με κάπως καλύτερες καιρικές συνθήκες, ο Φοίβος πήρε κεφάλι στο 49’ με έξοχη ατομική ενέργεια του Λουστ, που έφυγε από πλάγια θέση και πλάσσαρε στην αντίθετη γωνιά τον Βιταλιώτη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φοίβος διαμαρτυρήθηκε για ακυρωθέν ως οφ-σάιντ γκολ του Μαντά, που φάνηκε να φεύγει από κανονική θέση.
Οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν το παιχνίδι, αφήνοντας στον Γέρακα την κατοχή, χωρίς –πάντως- να είναι επικίνδυνος για την εστία του Αζαριάδη.
Στο 65’ ο Χαντάντ με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 2-0. Ο ίδιος στο 70’ βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα Βιταλιώτη από ασίστ του Γιουλάτου, κι έχασε μοναδική ευκαιρία σουτάροντας άουτ. Στο 82’ ο Αζαριάδης πραγματοποίησε φοβερή τριπλή απόκρουση στην μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε ο Γέρακας και στο 89’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αγάλου.
Διαιτητές: Μπαλής – Μπέκας, Ν. Κορωνιάς.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Βιταλιώτης, Ντίμα (46’ Βεντούρης), Σεχιτάι, Βλασσόπουλος, Συμπλέβσκι, Τοσσουνιάν (37’ Σκανδάλης), Καραμολέγκος, Αποστολίδης, Ζούρας, Ανδριώτης, Καραγεώργος (57’ Ι. Βλαχιώτης).
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Σαραντόπουλος (46’ Μαντάς), Παρόλας, Σώκος, Ζησιμόπουλος, Κολλάρος, Αργυρός, Κουκουλάς (46’ Αγάλου), Λουστ (55’ Γιουλάτος), Τσαξιρλής, Χαντάντ.

* Ο Φοίβος Βάρης καλωσόρισε και πάλι στην οικογένειά του, τον Τάσο Νεφερίδη, ο οποίος επέστρεψε μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα, από την Χαλκίδα όπου σπουδάζει. Επίσης, τον Σεμπάστιαν Ρεμούνδο, ο οποίος επέστρεψε από τον Πανιώνιο. Με μεταγραφή αποκτήθηκε, ακόμη, ο Χάρης Γιουλάτος από τον Βύρωνα.
* Ο Γέρακας ενισχύθηκε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου από τους παρακάτω παίκτες: Σκανδάλη και Βεντούρη από την Ατλαντίδα, Πολένα και Ντίμα από Παμπαιανικό, Βιταλιώτη από Κ-20 Ατρομήτου, Χερμάρη από Νικητές και Χρ. Νικολάου από Πανσταυραϊκό. Έφυγαν με ελεύθερη μεταγραφή στον Αστέρα Γλυκών Νερών οι Σταμ. Λούκαρης, Λάζ. Βλαχιώτης και Θωμ. Σταμόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money