Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από τον αγώνα Κουβαρά-Μαρκό 2-0

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΚΟΡΩΠΙ 2–1
Πολύ καλό παιχνίδι με εξαιρετική απόδοση του Κρυονερίου, απέφερε εντυπωσιακή νίκη στους γηπεδούχους και οδυνηρή ήττα στους φιλοξενούμενους. Για το Κρυονέρι αυτή ήταν νίκη σωτηρίας, διότι δεν ήταν αναμενόμενη. Για το Κορωπί αυτή ήταν απροσδόκητη ήττα απομάκρυνσης από την κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα επικρατεί απογοήτευση στην ομάδα του Α.Ο.Κ., γιατί όλοι νόμιζαν ότι μπορούσαν να ακολουθήσουν την πρωτοπόρο Θύελλα κατά πόδας, αλλά ακόμη φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμοι για τέτοια πορεία.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Βλαχάκης (1-0) και στο 25’ ο Δρακόπουλος με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 2-0! Το σκορ μείωσε ο Χανιώτης στο 35’, όταν μετά από κτύπημα φάουλ του Ερτσίου, απέκρουσε προσωρινά ο Βαμβακάς ψηλά με έξοδο και στο κατέβασμα της μπάλλας ο Χανιώτης (με το χέρι, κατά τους γηπεδούχους) την έσπρωξε στα δίχτυα (2-1).
Η πολύ καλή εμφάνιση του Κρυονερίου εξέπληξε τους παίκτες του Κορωπίου. Και όταν αποφάσισαν να αντιδράσουν ήταν αργά... Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ελαφρά εδαφική υπεροχή αλλά δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες. Είχαν μόνο ένα δοκάρι σε σουτ του Ρεντζή μέσα από την περιοχή, στο 68’.
Καλοί ήταν οι διαιτητές Παπάζογλου (Τσαλίκογλου, Χόικας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Σιατραβάνης, Κολώτας, Χουζούρης, Κόλμπερ (10’ λ.τρ. Βλαχάκης), Δ. Δεσύλλας, Σταμούλης, Θανασούλης, Κεφάλας (65’ Κοντόσταυλος), Δρακόπουλος (80’ Πειθής), Χρυσικόπουλος.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου (58’ Σπηλιόπουλος), Πριονίδης (75’ Χιώτογλου), Ματσάγγος, Ρεντζής, Βελλής, Πλάτανος, Χανιώτης, Α. Γιαχάεβ (20’ Μαρινάκης), Ερτσίου.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 0–2
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού Λαυρίου, που πήρε στην Παλλήνη την ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του (0-1) από τον Παλληνιακό, με 2-0. H ομάδα του Λαυρίου έδειξε ότι δεν της ταιριάζουν σενάρια παραμονής στην κατηγορία. Ο Παλληνιακός ήταν καλός μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, κι άξιζε τουλάχιστον ενός τέρματος. Όμως μπορούσε και να δεχθεί περισσότερα! Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο γκολ στο 10’ με τον Έλενα, όμως η έγκαιρη επέμβαση του τερματοφύλακα Αραχωβίτη απεσόβησε την παραβίαση της εστίας του. Ένα λεπτό αργότερα ο Παλληνιακός είχε ευκαιρία, όταν ο Κυριόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα μόλις άουτ. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις παίζοντας από τα άκρα, με τον ταχύτατο Έλενα, που άνοιξε και το σκορ (0-1) στο 27’ ενώ ο νεοεμφανισθείς με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λαυρίου Γκαβασιάδης, πέτυχε στο 43’ το 0-2.
Η είσοδος των Ζώκου και Κοβάνη στην αρχή του β’ μέρους, έδωσαν πνοή στον Παλληνιακό, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες! Το τρίλεπτο 55’-57’ ήταν το καλύτερο, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό και τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν ένα τρίτο γκολ αμέσως μετά. Στο τέλος, Τσίκλος και Παπαγεωργίου έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες ενώ μεγάλη απόκρουση πραγματοποίησε και ο Αραχωβίτης σε σέντρα-σουτ του Πούλου.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Απ. Παπαδόπουλος (Παπαδιώτης, Μακρής).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Τσαμουρτζής, Αλ. Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Κούνας, Καββαδίας, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (46’ Κοβάνης), Μαυράκης (46’ Ζώκος), Θανατή (61’ Φελέκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Κουρτάνοβιτς, Χύκα, Μούργος, Μπεργιάννης (89′ Ζουμάς), Γκριμέκης, Έλενας (56′ Πούλος), Τσίκλος, Παπαγεωργίου, Γκαβασιάδης (74′ Μπουτσάι).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–0
Ελαφρώς καλύτερος ο Εθνικός στο β’ ημίχρονο, νίκησε την μέτρια Σταμάτα, που είχε την δυνατότητα να πάρει την ισοπαλία… Το α’ μέρος ήταν κακό κι από τις δύο ομάδες. Όμως, στο δεύτερο δημιουργήθηκαν και χάθηκαν ευκαιρίες ενώ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα, που τους χάρισε και την νίκη ύστερα από διάστημα μεγαλύτερο από 2 μήνες!
Ο Εθνικός βελτιώθηκε με την είσοδο στο παιχνίδι του Χατζόπουλου στο 60’. Το γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 72’ ο Θανόπουλος με κεφαλιά, αφού πήρε την μπάλλα από πάσα-κεφαλιά του Ελευθερίου.
Η Σταμάτα έχασε μοναδική ευκαιρία (σε κενό τέρμα) με τον Παππά στο 57’ και ζήτησε πέναλτυ στο 90’ (για τράβηγμα αμυντικού σε επιθετικό).
Ο Εθνικός σημείωσε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνες με το Κρυονέρι (2-1 εντός έδρας 13η αγωνιστική) και τον Παλληνιακό (2-1 εκτός έδρας 14η αγωνιστική).
Καλοί οι διαιτητές Λάμπρος – Δουλγεράκης, Αλεξοπούλου.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ.: Tοντισάκης, Σχοινάς, Μουτάφης, Ζούρος, Ελευθερίου, Κονταρίνης, Τρυφιάτης, Κωνσταντόπουλος, Θανόπουλος (75’ Γεωργιόπουλος), Τσουρής (89’ Μπάρκα), Μποϊμπέι (60’ Χατζόπουλος).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος (46’ λ.τρ. Ζερβός), Σιαδήμας, Δημούδης, Μαγγίνας, Πέππας, Μπόρας, Μητρόπουλος, Κουκάι (70’ Σεκερτζής), Παππάς (60’ Σμυρναίος), Δημητρίου, Δ. Κριεμάδης.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–0
Η πρωτοπόρος Θύελλα «σκόνταψε» στην Φώκαια, καθώς ο γηπεδούχος Πρωτέας παραχώρησε ισοπαλία μετά από ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να χάσουν στο ζέσταμα, πριν την έναρξη του αγώνα, τον Χαρακτίδη ο οποίος έπαθε τράβηγμα και αντικαταστάθηκε εσπευσμένως από τον Τσέλιο. Η αλλαγή αυτή προφανώς αναστάτωσε όλο το αγωνιστικό «σκεπτικό» της Θύελλας και του προπονητή της Πέτρου Τσιγγούλη. Από πλευράς γηπεδούχων απουσίασε λόγω τραυματισμού ο έμπειρος επιθετικός Παπαντζίμας, ο οποίος αντικαταστάθηκε με επιτυχία από τον Μπονιάκο.
Το ματς ήταν αρκετά καλό ποιοτικά αλλά οι φάσεις μπροστά στα τέρματα σχετικά λίγες. Οι ανασταλτικές γραμμές των αντιπάλων «δούλεψαν» καλά. Βέβαια, η Θύελλα ήταν συνεχώς πιο επικίνδυνη και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Πότε ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Θωμόπουλος και πότε τα σωστά μαρκαρίσματα πάνω στους επιθετικούς της, δεν επέτρεψαν την παραβίαση της εστίας του Πρωτέα, που έπαιξε στα ίσια την αντίπαλό του και με αντεπιθέσεις κυνήγησε ένα γκολ…
Σε τέτοια περίπτωση, με σουτ του Μπονιάκο στο 59’ ο Πρωτέας είχε δοκάρι ενώ σε φάση διαρκείας στο 89’ ο Ντόσκας είχε κι αυτός δοκάρι για λογαριασμό των φιλοξενουμένων.
Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο για τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι παίκτες των δύο ομάδων.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Κυριακόπουλος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήμητρης, Βασιλείου, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Μπονιάκο (89' Διακορώνας), Μαραγκός (70' Λέκα), Γεωργίου  (90' Κούλιμπης), Μαμάκος.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Αράπης, Οικονόμου (81' Μανουσάκης), Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Ντόσκας, Τσέλιος (85' Μαργέτης), Καζαντζής, Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης, Δημεσπύρα (62' Μουλάκης).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΜΑΡΚΟ 2–0
Αμφίρροπο α’ ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις αλλά τον Ζατσελλάρι να σημειώνει το 1-0 στην εκπνοή του (45’), αφού ξεπέρασε την αντίσταση δύο αντιπάλων και πλάσσαρε τον Γερογιάννη! Η Μαρκό μπήκε δυνατά στο β’ μέρος αλλά οι ευκαιρίες του Μουσαράι δεν αξιοποιήθηκαν (δύο σουτ από καλές θέσεις κατέληξαν άουτ). Έτσι, στο 73’ ο Πλάκα με νέο πλασέ, πέτυχε το 2-0, λήγοντας την «ωραία τελετή»…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μακρής, Παπαδιώτης. Στο 49’ έπρεπε να δοθεί πέναλτυ σε ανατροπή του Πίστα εντός περιοχής.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα (46' Πίστας), Βανγκέλι, Δημογιάννης, Τζανής, Αναγνώστου, Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (85' Μπίκλης), Θαν. Δημητρακόπουλος (75’ Σύρος).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Καλαβρός (52' Τσετβερίκοβ), Ξεφτεράκης, Ραβανός, Λάπα, Κάλης, Γαλάνης, Τσαμουράς (30' λ.τρ. Χελιώτης), Ζαφειρόπουλος (60' Μπάστας), Μουσαράι, Σιδέρης.

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–1
Με μεγάλη προσπάθεια και αρκετή βοήθεια από τον διαιτητή, η Δόξα υπέταξε στο Κορωπί την Μάχη Μαραθώνος, η οποία άγχωσε τους γηπεδούχους αφού προηγήθηκε στο σκορ…
Η Δόξα είχε σημαντικές ευκαιρίες στο α’ μέρος με τον Ψαράκη για να προηγηθεί στο σκορ αλλά η Μάχη ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Είχε δοκάρι με τον Καραλή στο 15’ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (46’) ο Σωτηριάδης έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1).
Με την έναρξη του β’ 45λέπτου (48’) ο διαιτητής είδε πέναλτυ υπέρ της Δόξας και ο Δαραμάρας ευστόχησε, ισοφαρίζοντας 1-1. Ακολούθησε σειρά αξιόλογων χαμένων ευκαιριών των γηπεδούχων και στο 69’ με γκολ του Μιχαήλ ήλθε και η πολυπόθητη ανατροπή (2-1)! Ήταν μόλις η τρίτη νίκη της Δόξας Κορωπίου στο πρωτάθλημα εφέτος (η πρώτη εντός 2η αγωνιστική με τον Εθνικό 1-0 και η δεύτερη εκτός 10η αγωνιστική με την Μαρκό  0-2,από τον περασμένο Νοέμβριο)!
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μήταρης, Καραθανάσης.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Κάρο, Μιχαήλ (89' Μπονές), Ανδρεάδης (92' Νικολόπουλος), Δαραμάρας, Ψαράκης, Δήμας (48' Αμπεντινάι).
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Αλ. Κοροβέσης (53' Καλλιακούδας, 75' λ.τρ. Χατζηεμμανουήλ), Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος, Νταής, Σένε (40' λ.τρ. Καρακοζίδης), Μίχας, Ζιάγκος.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1–0
Συνεχίζοντας τις νικηφόρες εμφανίσεις της η Λαυρεωτική κατέβαλε και την αντίσταση του σκληροτράχηλου Κεραυνού με 1-0. Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη στο α’ μέρος, καθώς οι αντίπαλοι δεν είχαν αξιόπιστες επιθετικές λύσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, βρήκαν κάποιο ρυθμό στο παιχνίδι τους και δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο 57’ ο Β. Γιαχάεβ είχε δοκάρι και στο 88’ ήλθε και το γκολ της πολυπόθητης νίκης με σκόρερ τον Μακρή, ύστερα από συνδυασμό Γιαχάεβ – Κοντογιάννη και πάσα του τελευταίου προς τον σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα (είχαν δύο αναξιοποίητες φάσεις με τον Σεΐτι). Ουσιαστικά, με την νίκη αυτή η Λαυρεωτική σώθηκε ενώ ο Κεραυνός χρειάζεται ακόμη μερικούς βαθμούς.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γκόντα, Τσέλιος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου, Σέμπρος (46' Χουσεΐν), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης (89' Λάππας), Μακρής, Β. Γιαχάεβ, Ασλάνι, Κοντογιάννης, Μιχαηλίδης (73' Χασιώτης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Πάλλης (79' Παπανικολάου), Λιάπης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης, Σεΐτι (83' Εφραιμίδης), Κρυεμάντι, Κατσίκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2–1
Χωρίς να είναι καλύτερος αγωνιστικά, ο γηπεδούχος Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον αρκετά καλό Νικηφόρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο α’ ημίχρονο και μετά έκαναν δύο αλλαγές για να ξεκουράσουν παίκτες ενόψει του αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης… «Ήταν μια επαγγελματική νίκη», όπως είπε ο Αντ. Καρπούζας.
Τα τέρματα προήλθαν από λάθη του νεαρού τερματοφύλακα Χριστοδουλάκη, που απέκτησε ο Νικηφόρος από τον Βύρωνα. Στο 15’ έχασε τον έλεγχο της μπάλλας και ο προωθημένος Βιδάλης σημείωσε το 1-0 ενώ στο 40’ υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Κ. Τσεβά, απεβλήθη, και ο Τσέλια ευστόχησε στην εκτέλεση της ποινής και πέτυχε το 2-0. Στην θέση του αποβληθέντος μπήκε ο Φελέσκουρας (αντί του Ν. Καλούδη).
Στο β’ ημίχρονο οι ομάδες έδειχναν ισοδύναμες και μάλιστα ο Νικηφόρος έπαιζε πιο καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα στο 84’ ο Ορούτσι να μειώσει το σκορ με καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ (2-1). Ο Ολυμπιακός, πάντως, πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος το νικηφόρο σερί του και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Καρπούζας έχει κάθε δικαίωμα να είναι ευτυχής, καθώς η ομάδα στα «χέρια» του έχει 12 νίκες και 2 ισοπαλίες!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Σκόρδας, Σεβδαλής (46' Ιατρού), Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης (78' Κωττάκης), Τσέλια, Ανδρεαδάκης, Μπαλωμένος, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (46' Ζυγούρης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Χριστοδουλάκης, Ρίζος, Δημητριάδης, Ι. Μπούρας, Τσιριγώτης, Βέλλιος, Νεοφύτου (68' Ορούτσι),  Καλούδης (41' Φελέσκουρας), Δελόλμας, Δούβος, Δ. Μπούρας (76' Ουκόνου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money