Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–0

Ελαφρώς καλύτερος ο Εθνικός στο β’ ημίχρονο, νίκησε την μέτρια Σταμάτα, που είχε την δυνατότητα να πάρει την ισοπαλία… Το α’ μέρος ήταν κακό κι από τις δύο ομάδες. Όμως, στο δεύτερο δημιουργήθηκαν και χάθηκαν ευκαιρίες ενώ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα, που τους χάρισε και την νίκη ύστερα από διάστημα μεγαλύτερο από 2 μήνες!
Ο Εθνικός βελτιώθηκε με την είσοδο στο παιχνίδι του Χατζόπουλου στο 60’. Το γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 72’ ο Θανόπουλος με κεφαλιά, αφού πήρε την μπάλλα από πάσα-κεφαλιά του Ελευθερίου.
Η Σταμάτα έχασε μοναδική ευκαιρία (σε κενό τέρμα) με τον Παππά στο 57’ και ζήτησε πέναλτυ στο 90’ (για τράβηγμα αμυντικού σε επιθετικό).
Ο Εθνικός σημείωσε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνες με το Κρυονέρι (2-1 εντός έδρας 13η αγωνιστική) και τον Παλληνιακό (2-1 εκτός έδρας 14η αγωνιστική).
Καλοί οι διαιτητές Λάμπρος – Δουλγεράκης, Αλεξοπούλου.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ.: Tοντισάκης, Σχοινάς, Μουτάφης, Ζούρος, Ελευθερίου, Κονταρίνης, Τρυφιάτης, Κωνσταντόπουλος, Θανόπουλος (75’ Γεωργιόπουλος), Τσουρής (89’ Μπάρκα), Μποϊμπέι (60’ Χατζόπουλος).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος (46’ λ.τρ. Ζερβός), Σιαδήμας, Δημούδης, Μαγγίνας, Πέππας, Μπόρας, Μητρόπουλος, Κουκάι (70’ Σεκερτζής), Παππάς (60’ Σμυρναίος), Δημητρίου, Δ. Κριεμάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money