Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1-1




Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Λαυρίου δεν συνέχισε το σερί των νικών του (δύο στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο) αφού η βελτιωμένη αγωνιστικά ομάδα του Κουβαρά απέσπασε ισοπαλία και ήταν σε μεγάλο μέρος του αγώνα καλύτερη! Ο Κουβαράς στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του κέντρου και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να τον απειλήσουν ενώ παράλληλα οι επιθετικές του προσπάθειες -αν και λίγες φορές- «μύριζαν» πάντα γκολ!
Στο 32’ η άμυνα του Ολυμπιακού βρέθηκε ακάλυπτη, όταν ο Πλάκα πάσαρε στον Zατσελλάρι, κι αυτός μπήκε ταχύτατα στην περιοχή από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον αμαρκάριστο Πλάκα, που με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Μέχρι το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απείλησαν μία φορά (44’) με κεφαλιά άουτ του Γκαβασιάδη, από το ύψος του πέναλτυ.
Στο β’ 45λεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν αλλαγές και προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί. Στο 46’ είχαν την πρώτη τους καλή επίθεση αλλά στην αντεπίθεση ο Κουβαράς έχασε μεγαλύτερη ευκαιρία (ο Δημητρακόπουλος καθυστέρησε να πλασάρει τον Κύρκο). Στο 70’ ο Βανγκέλι σε «γέμισμα» στην περιοχή, απέκρουσε άθελα την μπάλλα με το χέρι και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτυ. Την ποινή εκτέλεσε (71’) εύστοχα ο Γκαβασιάδης (1-1).
Οι φιλοξενούμενοι, με κορυφαίο τον Αλεξίου, διατήρησαν μέχρι το τέλος τον έλεγχο του κέντρου, κι αυτός ήταν ο λόγος που οι γηπεδούχοι αν και έπαιζαν με 4 επιθετικούς, δεν κατάφεραν παρά ελάχιστα να απειλήσουν. Στο 82’ και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, επειδή οι Μπεργιάννης και Ευδαίμων συγκρούσθηκαν χωρίς πρόθεση αλλά στην συνέχεια αντάλλαξαν βρισιές και ο διαιτητής τους απέβαλε. Μέχρι το τέλος, οι ομάδες είχαν από μία ευκαιρία χαμένη…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Γουργιώτης, Β. Τζαφόλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Χύκα (50' Παράσχος), Κουρτάνοβιτς, Μούργος (46' Μπουτσάι), Βαφειάδης, Μπεργιάννης, Γκριμέκης, Έλενας (57' Βίλα), Τσίκλος, Παπαγεωργίου, Γκαβασιάδης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα, Χρ. Δημητρακόπουλος, Δημογιάννης, Αναγνώστου, Αλεξίου, Πίστας (85' Αποστολίδης), Θαν. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (90' Θεοδωρίδης), Βανγκέλι (73’ Σύρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money