Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3–1



Νίκη πολύ μεγάλης σημασίας σημείωσε στο γήπεδο Διονύσου (γίνονται βελτιωτικά έργα και συντήρηση στο γήπεδο Δροσιάς) η Νίκη Δροσιάς επί του Αήττητου Σπάτων με 3-1! Αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα της Δροσιάς δεν μπορούσε να σημειώσει εύκολα γκολ αλλά μετά την απόκτηση του Ασιέγκμπου, τα γκολ και οι νίκες έρχονται η μία μετά την άλλη…
Ο Αήττητος προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 3’, μετά από κτύπημα κόρνερ, κι αφού η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του Γκιόκα (0-1).
Οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, δημιούργησαν ευκαιρίες και τα κατάφεραν στο 30’, με πέναλτυ που κέρδισε ο Λιβαθινός, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Ασιέγκμπου (1-1).
Στο β’ ημίχρονο ανέλαβε ο Ασιέγκμπου να οδηγήσει την ομάδα της Δροσιάς στην νίκη! Στο 55’ πέρασε και τον τερματοφύλακα Κονόμι και πέτυχε το 2-1. Στο 78’ με νέα ατομική ενέργεια ο Ασιέγκμπου «άδειασε» την αντίπαλη άμυνα κι έδωσε στον Μιχαλάκη, που με εύκολο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι (88’ Γιαβρής), Παναγιωτίδης, Σκριβάνος, Κλ. Μπέτσης, Μηλιώτης, Μούρτης, Λιβαθινός, Ασιέγκμπου, Βουγίδης, Μιχαλάκης (76’ Πιπέρας).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Κ. Παπαδόπουλος (41’ Κουλοχέρης), Λύγκος, Μωυσιάδης (56’ Γιαννάκης), Τούντας, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος (77’ Ορμανόπουλος), Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Παπαδάς, Κων. Φράγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money