Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 0–2


Δύσκολη απόκρουση του Αραχωβίτη σε πλασέ του Τσίκλου

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού Λαυρίου, που πήρε στην Παλλήνη την ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του (0-1) από τον Παλληνιακό, με 2-0. H ομάδα του Λαυρίου έδειξε ότι δεν της ταιριάζουν σενάρια παραμονής στην κατηγορία. Ο Παλληνιακός ήταν καλός μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, κι άξιζε τουλάχιστον ενός τέρματος. Όμως μπορούσε και να δεχθεί περισσότερα! Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες.
Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο γκολ στο 10’ με τον Έλενα, όμως η έγκαιρη επέμβαση του τερματοφύλακα Αραχωβίτη απεσόβησε την παραβίαση της εστίας του. Ένα λεπτό αργότερα ο Παλληνιακός είχε ευκαιρία, όταν ο Κυριόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα μόλις άουτ.
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις παίζοντας από τα άκρα, με τον ταχύτατο Έλενα, που άνοιξε και το σκορ (0-1) στο 27’ ενώ ο νεοεμφανισθείς με τα χρώματα του Ολυμπιακού Λαυρίου Γκαβασιάδης, πέτυχε στο 43’ το 0-2.
Η είσοδος των Ζώκου και Κοβάνη στην αρχή του β’ μέρους, έδωσαν πνοή στον Παλληνιακό, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες!
Το τρίλεπτο 55’-57’ ήταν το καλύτερο, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό και τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν ένα τρίτο γκολ αμέσως μετά. Στο τέλος, Τσίκλος και Παπαγεωργίου έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες ενώ μεγάλη απόκρουση πραγματοποίησε και ο Αραχωβίτης σε σέντρα-σουτ του Πούλου.
Πολύ καλοί οι δαιτητές Απ. Παπαδόπουλος (Παπαδιώτης, Μακρής).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Τσαμουρτζής, Αλ. Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Κούνας, Καββαδίας, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (46’ Κοβάνης), Μαυράκης (46’ Ζώκος), Θανατή (61’ Φελέκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Κουρτάνοβιτς, Χύκα, Μούργος, Μπεργιάννης (89′ Ζουμάς), Γκριμέκης, Έλενας (56′ Πούλος), Τσίκλος, Παπαγεωργίου, Γκαβασιάδης (74′ Μπουτσάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money