Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 3–1


Φάση από παλαιότερη συνάντηση Αυλώνα-Φοίβου


Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Βάρης, με τον καλύτερο Φοίβο να κερδίζει στο τέλος το μαχητικό Συκάμινο με 3-1. Ο Φοίβος μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε μόλις στο 5’ μετά από υπέροχο συνδυασμό της επιθετικής του γραμμής και τον Αγάλου να βγάζει τον Λουστ μόνο του με τον Οσμάν, και να πλασσάρει στην αριστερή γωνία (1-0).
Ο Φοίβος έχασε πολλές ευκαιρίες στην συνέχεια, με τον Οσμάν να αποκρούει σουτ-κεραυνό του Χαντάντ στο 10’ και τους Αγάλου, Αργυρό και Λουστ στο 20’, 28’ και 37’ αντίστοιχα να στέλνουν την μπάλλα άουτ μόνοι τους απέναντι στον τερματοφύλακα του Συκαμίνου.
Στο 27’ τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ο Σπ. Μαζαράκης των φιλοξενουμένων.
Κι επειδή η μπάλλα τιμωρεί, στο 43’ βαθιά μπαλλιά στην περιοχή του Φοίβου, έφερε 3 παίκτες του Συκαμίνου μόνους τους απέναντι στον Αζαριάδη και το 1-1 ήλθε φυσιολογικά με σκόρερ τον Τσαγκαράκη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ στην φάση του γκολ αλλά οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτε, όπως άλλωστε και στο 18’ όταν το Συκάμινο ζήτησε πέναλτυ, σε ανατροπή του Μαζαράκη μέσα στην περιοχή.
Στο β’ ημίχρονο ο Φοίβος διατήρησε την υπεροχή κι έχασε άλλες δύο ευκαιρίες, στο 54’ με τον Αργυρό και στο 65’ με τον Λουστ, που μόνος με τον Οσμάν έστειλε την μπάλλα πάνω στον τερματοφύλακα. Το Συκάμινο ανταπέδωσε στο 75’ με μεγάλη ευκαιρία του Παπαπάνου, το σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι και στην συνέχεια επενέβη και μπλόκαρε ο Αζαριάδης!
Ο Φοίβος επανήλθε κι έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στο 84’, όταν μετά από κόρνερ και αναμπουμπούλα στην περιοχή, ο Μηλιαράκης πέτυχε το 2-1. Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των παικτών του Γιάννη Τζίμα, που στα τελευταία λεπτά έπαιξαν μονότερμα το απογοητευμένο, κουρασμένο και κτυπημένο από τραυματισμούς Συκάμινο, έχοντας μια κεφαλιά του Τσαξιρλή στο οριζόντιο δοκάρι και σημειώνοντας το τρίτο γκολ με τον Κουκουλά (88’) με κοντινό πλασέ (3-1).
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Αρ. Γαλάνης, Σπυρόπουλος.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Ρεμούνδος (78’ Σαραντόπουλος), Παρόλας (41’ Σιμόνι), Σώκος, Μηλιαράκης, Ζησιμόπουλος, Αργυρός, Τσαξιρλής, Αγάλου, Χαντάντ, Λουστ (78’ Κουκουλάς).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γαρυφάλλου, Σουβατζής, Γραβάνης, Σακαράκας, Μπάρο, Μαζαράκης (29’ λ.τρ. Παπαδάκης), Φώτος, Τσαγκαράκης (58’ λ.τρ. Τζάντζαλος), Γκανούδης (65’ λ.τρ. Σιφναίος), Παπαπάνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money