Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–1



Ευχάριστο παιχνίδι, με την ομάδα των Νικητών να μπαίνει δυνατά και να έχει την πρώτη καλή φάση στο 3’ μετά από  εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή του Διονύσου, που εξουδετέρωσε την τελευταία στιγμή ο Κώνστας. Στα επόμενα λεπτά ο Διόνυσος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αρχικά με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αλεξανδρόπουλου, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Κατσής και εν συνεχεία σε τετ-α-τετ ο προωθημένος Ζαχαρόπουλος έστειλε την μπάλλα άουτ!
Οι Νικητές διατήρησαν την υπεροχή, κρατώντας τον Διόνυσο σε παθητικό ρόλο, κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Χαρίση, ύστερα από χέρι μέσα στην περιοχή του Ράλλη (0-1). Ο Διόνυσος αντέδρασε άμεσα και στο 42’ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Δρόσου έξω από την μεγάλη περιοχή (1-1).
Το β’ ημίχρονο ήταν μονόλογος του Διονύσου. Αρχικά έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Δρόσο (έκανε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση ο Κατσής)!
Όμως, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 70’ με γκολ του Στεφανίδη (πλασέ από το ύψος του πέναλτυ) και ο Διοόνυσος προηγήθηκε 2-1. Στο 80’ ο Σιδηρόπουλος σημείωσε το 3-1 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, κλείνοντας το σκορ.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Σπυρόπουλος, Ντόστης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Κώνστας, Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος (75’ Στεφανίδης), Μαρώλιας (55’ Σιδηρόπουλος), Ραυτακόπουλος, Δρόσος (84’ Αγγελόπουλος), Χρυσανθόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Τζέγια, Τσουκαλάς (74’ Τσόκος), Στάθ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Πανουσόπουλος, Χαρίσης, Καραμάνος, Σωτηρόπουλος (83’ Παν. Αντωνόπουλος), Στούμπος (60’ Λεμονής), Μπλέτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money