Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΠONTΙΩΝ 4–2


Ο σκόρερ Θεοδοσίου και οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν γκολ σε προηγούμενο ματς του Αυλώνα

Σε παρωδία εξελίχθηκε η αναμέτρηση Αυλώνα – Δόξας Ποντίων 4-2. Η μετριότητα και αδυναμία της διαιτητού Μαραγκού, τίναξε το παιχνίδι στον αέρα, κι ευτυχώς που δεν είχε ενδιαφέρον η ομάδα των Ποντίων, που απείλησε με αποχώρηση από τον αγώνα και δεν τράβηξε στα άκρα την δημιουργηθείσα κατάσταση!
Το ματς έγινε ντέρμπυ όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τους γηπεδούχους που είχαν προηγηθεί 2-0. Συγκεκριμένα, ο Αυλώνας στο 8’ με τον Κούφο σημείωσε το 1-0 ενώ στο 35’ ο Θεοδοσίου με κτύπημα πέναλτυ πέτυχε το 2-0. Οι Πόντιοι μείωσαν 2-1 με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ του Μαβίδη στο 44’ και ισοφάρισαν στο 48’ με τον Βαρυθυμιάδη 2-2.
Καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις, ο Ράπτης των γηπεδούχων στο 55’ κατάφερε να σημειώσει τέρμα (3-2). Ο βοηθός φάνηκε κάτι να υποδεικνύει, κι αρχικά έμεινε στην θέση του ενώ η διαιτητής είπε γκολ και οι παίκτες και παράγοντες της Δόξας, διαφώνησαν ζωηρά με την απόφαση και προς στιγμήν είπαν να αποχωρήσουν από τον αγώνα… Φυσικά ο αγώνας διεκόπη κι ύστερα από συζήτηση 5-6’ λεπτών, συνεχίσθηκε με εκατέρωθεν αντιδράσεις σε κάθε σχεδόν σφύριγμα! Τελικά, ο Αυλώνας πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 75’ με τον Κούφο, που διαμόρφωσε το 4-2.
Η Δόξα Ποντίων διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για την εν γένει αντιμετώπιση των ομάδων της Γ’ κατηγορίας. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ καλό, αλλά το ενδιαφέρον της Ένωσης για την προστασία των ομάδων που μετέχουν, ανύπαρκτο!
Διαιτητές: Μαραγκού – Περδίκης, Πολυδωρόπουλος.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Νακάι (58’ Βλάχος), Κούφο, Θεοδοσίου, Πατσαβούρας (47’ Ράπτης).
ΔΟΞΑ Π.: Σαββίδης, Σιρινίδης, Ρούντος, Τσάτσας (42’ Μιχαηλίδης), Τέγος, Μαρτζέλος (66’ Κουτσουκανίδης), Χριστιανίδης (77’ Τσαλίδης), Τσελενκίδης, Βαρυθυμιάδης, Μαβίδης, Σ. Σονίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money