Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Πανηγυρισμός των παικτών του Παλλαυρεωτικού

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΘΗΣΕΑΣ N. MAKΡHΣ 4–1
Επιστροφή στις νίκες για τον Παλλαυρεωτικό, που κατάφερε να σημειώσει γηπεδούχος ευρεία νίκη με 4-1 επί του Θησέα Ν. Μάκρης. Οι απουσίες των Δ. Μιχαηλίδη (θα μείνει εκτός γηπέδων για 5 περίπου μήνες με ρήξη χιαστών) και Κ. Δρούγκα από τον Παλλαυρεωτικό, καλύφθηκαν με τον Μπαλόπητα και τον Βλαντή, οι οποίοι πέτυχαν από 2 γκολ! Στην άμυνα κυριάρχησαν ο αρχηγός Χρ. Σουλιώτης, με την πολύτιμη βοήθεια του Γιάν. Πλατανησιώτη, που επέστρεψε στην ομάδα.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 12’ με μακρινό σουτ του Μπαγιάστα και στο 14′ με τον Θεοφανίδη, αλλά ο τερματοφύλακας Ευαγγελίου μπλόκαρε σταθερά και στις δύο φάσεις. Πάντως, στο 23’ ο Κυριακίδης με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε μόνο του τον Μπαλόπητα, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το 1-0.
Ο Θησέας έφθασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, στο 31’, όταν ο Ρώμας δεν συγκράτησε σταθερά την μπάλλα και ο Σουλιώτης την έδιωξε μακριά. Στο 38′ μεγάλη ευκαιρία για τον Παλλαυρεωτικό, με τον Θεοφανίδη να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ άλλα να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλλα στα δίχτυα.
Στο β’ ημίχρονο ο Θησέας μπήκε δυνατά άλλα δεν είχε αποτελεσματικότητα. Και στο 49’ ο Παλλαυρεωτικός διπλασίασε τα τέρματά του, με σκόρερ και πάλι τον Μπαλόπητα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία της  άμυνας των αντιπάλων και με σουτ που βρήκε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία προς το τέρμα, έγραψε το 2-0. Στο 61’ ο Κώστας Βλαντής αφού έκλεψε την μπάλλα έξω από την μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα συρτό μακρινό αριστερό σουτ, το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ευαγγελίου σημειώνοντας το 3-0.
Σε μονότερμα εξελίχθηκε πλέον ο αγώνας για την ομάδα του Παλλαυρεωτικού και τον Θησέα σε παθητικό ρόλο αμυνομένου. Στο 72’ σε φάση καρμπόν, ο Βλαντής έκλεψε την μπάλλα πάλι έξω από την περιοχή, από το ίδιο σημείο έπιασε υπέροχο σουτ (με το δεξί αυτή την φορά) κι έγραψε το 4-0! Οι φιλοξενούμενοι του Θησέα είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 85’ το σκορ, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαγγίνα. Γκολ που χειροκρότησαν και οι φίλοι του Παλλαυρεωτικού!
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Ρούντος, Χριστόπουλος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαγιάστας (70’ Λαναράς), Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Βλαντής (75’ Καυκιάς), Τυφλίδης (46’ Κυριακάκης), Ντάνης, Θεοφανίδης, Μπαλόπητας, Κυριακίδης.
ΘΗΣΕΑΣ: Ευαγγελίου, Μηναδάκης, Eγκιγιάν, Αλτιπαρμάκης, Μαντόπουλος, Σωτηριάδης, Μπούκουρι, Μαγκουσοχατζάκης, Μακρυδάκης (65’ Κουσούλης), Μαγγίνας, Τσαντουλής (80’ Γυμνόπουλος).

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 0–3
Χωρίς να είναι καλύτερος, ο Αστέρας Μενιδίου ήταν πιο αποτελεσματικός στις αντεπιθέσεις του και πήρε πολύτιμη νίκη στο Πολυδένδρι επί του τοπικού Μαύρου Αετού με 3-0.
Στο 10’ άνοιξε το σκορ ο Ελευθερίου (0-1) και στο 39’ ο Μάζης με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 0-2. Τότε οι γηπεδούχοι έχασαν ουσιαστικά την ψυχολογία τους, γιατί παρά τις ευκαιρίες που είχαν δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ! Το τελικό 0-3 έγινε στο 65’ από τον Ζούμα.
Διαιτητές: Περδίκης – Μπέκας, Χουλιάρας.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σαρκίρης, Π. Μάζης, Βρέττο, Καμάρας, Σπ. Τσεβάς, Θεοδωρής, Λόης, Ματζίρι, Χρ. Μπουλέκος (60’ Θ. Βασιλάκος), Τριανταφύλλου (56’ Τοτόμης), Πανανής (34’ Τζίκα).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Αστερής, Αμανατίδης (70’ Αντωνιάδης), Ρουμελιώτης, Λιαμκάι, Παλατζίδης, Κατσίλης, Ζούμας (67’ Ποιμενίδης), Αλεξανδρόπουλος, Χατήρας, Ελευθερίου, Παπαγεωργίου (85’ Αλ. Χρυσολωράς).

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ 6–0
Με σκορ 5-0 από το α' ημίχρονο ο Αετός Πικερμίου «καθάρισε» τον μετριότατο Αστέρα Γλυκών Νερών με 6-0.
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: Στο 2', ο Αναστασίου με κεφαλιά γύρισε την μπάλλα στον τερματοφύλακά του που ήταν εκτός θέσης και σημείωσε αυτογκόλ.
2-0: Στο 17' ο Ταμιχτσής έδωσε καταπληκτική μπαλλιά στον Βλασσόπουλο, που σκόραρε με πλασέ εύκολα.
3-0: Στο 30' ο Ιωάννου μπήκε στην περιοχή και ανετράπη από τον Λαμπρόπουλο. Ο Καλογραιάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ.
4-0: Στο 41' ο Γκρέκος εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλλα κατέληξε στον Ταμιχτσή. Με σουτ εκτός περιοχής σκόραρε.
5-0: Στο 45' ο Γεωργάτος με σουτ.
6-0: Στο 48' ο Τσέρμος με σουτ.
Μετά το 6-0 οι παίκτες του Αετού έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Ο Αστέρας «ανοίχθηκε» και δημιούργησε ευκαιρίες, κυρίως με τον Βλαχιώτη, που είχε δοκάρι στο 86' αλλά και τον Ντούγια, που σε μια φάση ενώ πέρασε τρείς παίκτες του Αετού και μπορούσε να σουτάρει με πολλές πιθανότητες να σκοράρει, προτίμησε να μπει με την μπάλλα στα δίχτυα… και κόπηκε από αμυνόμενο.
Διαιτητές: Μπαλής – Βλαχόπουλος, Δομούζης.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Χατζόπουλος, Γκρέκος, Μποζίνης (53’ Ζούπα), Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης (46’ Κούτρης), Γεωργάτος (46’ Πικουλίδης), Βλασσόπουλος, Ταμιχτσής, Τσέρμος, Ιωάννου.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Ζάβρας, Φλωκιώτης, Σταμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αναστασίου (60’ Αγγελής), Παναγόπουλος, Ντούγιας, Σχίζας, Λάζ. Βλαχιώτης, Ρεμί (60’ Γεωργάκης), Λούκαρης (66’ Παγώνης).

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ 5–0
Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΜ με το ευρύ 5-0 επί του Αστέρα Αυλώνα. Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 19' καθώς ο Κονιαβίτης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Ντεραζιζιάν και με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, μετά από μεγάλη μπαλλιά του Φέκα στο ύψος του πέναλτυ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Λώλο, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Πασαλίδης τον νίκησε στο τετ-α-τετ και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Χωρίς κάποια αξιόλογη προσπάθεια ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και με την κατοχή να είναι μοιρασμένη.
Στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν ήταν ίδιο. Η ομάδα του κ. Βολιώτη μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σημειώσει το 2-0 στο 55' με τον Γιαννακουδάκη (νίκησε τον τερματοφύλακα με πολύ καλό σουτ από πλάγια θέση, μετά από κάθετη πάσα του Νταλάνι).
Πολύ κοντά στο 3-0 έφτασε η ΑΕΜ, με τον Φέκα να εκμεταλλεύεται την πάσα του Νταλάνι, όμως το σουτ απέκρουσε με τα πόδια ο Ντεραζιζιάν. Πάντως, το 3-0 δεν άργησε… Σε εκτέλεση κόρνερ του Φέκα (69’), ο Νταλάνι έστειλε την μπάλλα με το κεφάλι στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί καραδοκούσε ο Κονιαβίτης, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά έκανε το 3-0, σημειώνοντας έτσι το 9ο γκολ του στο εφετινό πρωτάθλημα. Το 4-0 έκανε ο νεοεισελθών Καραγιάννης στο 74' με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Γιαννακουδάκη. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Νταλάνι στο 83'. Η βαθιά μπαλλιά του Κονιαβίτη στην πλάτη της άμυνας, έβγαλε τον Καραγιάννη στην αντεπίθεση. Ο τερματοφύλακας Ντεραζιζιάν πρόλαβε κι έδιωξε προσωρινά την μπάλλα αλλά έγινε κάτοχος ο Νταλάνι, ο οποίος αφού ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα (ο οποίος προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του), σούταρε από 40 μέτρα (!) στέλνοντας την μπάλλα ψηλοκρεμαστά στα δίχτυα!
Καλή ήταν η διαιτησία (Μπερέτας – Σπίθας, Γουρνιάς), αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν βάσιμα για πέναλτυ σε τζαρτζάρισμα του Κονιαβίτη στον Λώλο, στο πρώτο ημίχρονο.
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κάσσης, Κορμπάκης, Καλαμιώτης, Παπανικολάου (46’ Ρεμούνδος), Αντωνίου (69’ Καραγιάννης), Νάστος, Φέκας, Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης (78’ Δάλλας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Ντεραζιζιάν, Ζαρόκωστας (73’ Χ. Βλάχος), Παπανικολόπουλος, Α. Βλάχος, Παπαλέξης, Ν. Πελέκης, Γιαννόπουλος (63’ Ραυτόπουλος), Παναγόπουλος, Λιάκος, Συμβουλίδης, Λώλος (60’ Λόης).

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 4–1
Με δύο γκολ από τα …αποδυτήρια, στο 2’ από τον Βαρυθυμιάδη και στο 5’ από τον Μαβίδη, η Δόξα Ποντίων Αχαρνών αιφνιδίασε τον Φοίβο Βάρης και δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης… Το 3-0 έγινε στο 25’ πάλι από τον Βαρυθυμιάδη, χωρίς άλλες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίβος είχε κάποια υπεροχή και μείωσε στο 60’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Σώκου (3-1). Το 4-1 σημείωσε στο 75’ ο Σονίδης.
Η Δόξα κέρδισε το παιχνίδι βασισμένη στην δύναμη και αποφασιστικότητα των παικτών της ενώ ο Φοίβος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και πιθανότατα πραγματοποίησε την χειρότερη εφετινή του εμφάνιση.
Διαιτητές: Γκούγκαρης – Σοφιάς, Πειρασμάκης.
ΔΟΞΑ Π.: Σαββίδης, Τσάτασας (56’ Μαρτζέλος), Σιρινίδης, Ρούντος, Αθανασόπουλος, Σπυρίδης, Χριστιανίδης, Τσελενκίδης (64’ Τέγος), Βαρυθυμιάδης, Μαβίδης, Σονίδης (85’ Τσαλίδης).
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Παρόλας, Ε. Γιουλάτος (46’ Λουστ), Σώκος, Νεφερίδης, Αλεξανδρής (46’ Ζησιμόπουλος), Αργυρός, Τσαξιρλής, Χ. Γιουλάτος (70’ Σιμόνι), Χαντάντ, Μαντάς.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 3–0
Νίκη του Συκαμίνου στο τοπικό ντέρμπυ με τον «ταλαιπωρημένο» Αμφιάραο των τιμωριών, να παρατάσσεται με 10 παίκτες! Η αναμέτρηση ήταν άνιση, αν και οι παίκτες του Αμφιάραου ήταν μαχητικοί. Όμως σ’ όλον τον αγώνα ήταν με αριθμητικό μειονέκτημα! Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το ματς… Το Συκάμινο πέτυχε 3 τέρματα, με σκόρερς τους Παπαπάνου (40’), Φώτο (70’) και Σουβατζή (85’) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ. Αξιοσημείωτο του αγώνα τα 4 δοκάρια του Συκαμίνου από τους Παπαπάνου (35’), Γκανούδη (47’), Φώτο (60’) και Μπάρο (69’). Έτσι, το Συκάμινο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε στις νίκες, ενώ ο Αμφιάραος των πολλών προβλημάτων, συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες.
Διαιτητές: Ντόστης – Μπουτζουβής, Φερτάκης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Τυροβόλης, Γκας, Καραμιχάλης, Σακαράκας, Σουβατζής, Φώτος, Μαζαράκης (85’ Παντελίδης), Γκανούδης, Παπαπάνου, Γραββάνης (46’ Μπάρο).
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Πύρρος, Μελίδης, Τζαβέλας, Ν. Αντωνίου, Μαγγίνας, Κουρούπας, Γ. Ράπτης, Ν. Ράπτης, Π. Αντωνίου, Νικολάου.

* ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 0–1: Ο δεύτερος της βαθμολογίας Αυλώνας «άλωσε» και τον Γέρακα με 1-0. Σκόρερ ήταν ο Τριαντάφυλλος Δημητριάδης στο 72’. Έτσι, παρέμεινε δεύτερος στην βαθμολογία ενώ ο Γέρακας σχεδόν έχασε τις όποιες ελπίδες διατηρούσε για την κατάληψη μιας προνομιούχου θέσεως. Διαιτητές: Βάλλας – Χούντας, Κουτρομάνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money