Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–3




Μετά από καλή εμφάνιση, η Λαυρεωτική νίκησε στην Σταμάτα την τοπική ομάδα με 3-0, κι έμεινε αήττητη για δέκατη σερί αγωνιστική!
Το γήπεδο ήταν σαν παγοδρόμιο, με τους παίκτες να γλιστρούν επικίνδυνα σε κάθε τους προσπάθεια. Άλλωστε, στα δύο πρώτα γκολ της Λαυρεωτικής, η μπάλλα «γλίστρησε» από τα χέρια του τερματοφύλακα Βλάχου! Το 0-1 πέτυχε ο Γιαχάεβ στο 15’ με σουτ εκτός περιοχής και το 0-2 ο Κοντογιάννης στο 44’ με νέο σουτ.
Οι προσπάθειες των παικτών της Σταμάτας δεν είχαν αποτέλεσμα και στο 80’ ο Κοντογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιαχάεβ με κεφαλιά έκλεισε το σκορ (0-3). Στο 82’ σουτ του Κοντογιάννη μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι.
Διαιτητές: Σπίθας – Χόικας, Πανούτσος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας (22' λ.τρ. Καυγαλάκης), Δημούδης, Μαγγίνας, Πέππας, Μπόρας, Μητρόπουλος, Πετρόμηλο, Παππάς (66' Ν. Κριεμάδης), Δ. Κριεμάδης (70' Σμυρναίος), Δημητρίου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου (83' Λάππας), Σέμπρος (63' Χουσεΐν), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής (76' Μιχαλόπουλος), Β. Γιαχάεβ, Ασλάνι, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money