Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0–2






Η Δόξα Αγίας Άννας έκανε την έκπληξη, νικώντας στο πολύ βαρύ γήπεδο Σπάτων την Αρτέμιδα με 2-0! Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της μπάλλας αλλά όσες φορές έφθασαν στην εστία του τερματοφύλακα Δαμίγου, δεν κατάφεραν να την παραβιάσουν. Πάντως, είχαν στο 20’ διπλό δοκάρι στην ίδια φάση: Ο Τζούτζι εκτέλεσε φάουλ στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλλας σουτ του Στουραΐτη την έστειλε πάλι στο δοκάρι του Δαμίγου! Αντίθετα, η Δόξα πέτυχε στο 32’ γκολ με μακρινό απευθείας κτύπημα φάουλ του Κωτσαδάμ (0-1).
Στο β’ μέρος η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όμως, στο 87’ με έξυπνη μπαλλιά τροφοδοτήθηκε ο Βαμβάτσικος, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καρυστινό και με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 0-2, ολοκληρώνοντας την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Δατσέρης.
ΔΟΞΑ Α.Α.: Δαμίγος, Νερούτσος, Σούλης, Κούταντζης, Στέφος, Σταυγιανουδάκης, Λιανός (25’ Μάρκου), Κολονίκης, Γκίνι (64’ Μπίκλης), Κωτσαδάμ (74’ Νικολάου), Βαμβάτσικος.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Σταύρου (46’ Δαρβής), Καζάλας (60’ Διαμάντης), Βετουλαδίτης, Στουραΐτης, Ζήκος, Αΐδώνης, Γεωργίου, Φυτιλής, Τζούτζι, Σερμαγιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money