Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–5


Φάση από την πρόσφατη συνάντηση Πρωτέα-Θύελλας 0-0

Διεξήχθη επιτέλους στην Σταμάτα (την Τετάρτη 18/2), ο αναβληθείς αγώνας πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας με τον Πρωτέα, της 18ης αγωνιστικής (ανεβλήθη 5 φορές από τις 3/1/2015)! Η ομάδα της Π. Φωκαίας νίκησε εύκολα 5-1 αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο 3-0. Έτσι, ο Πρωτέας παρέμεινε αήττητος για όγδοο συνεχές παιχνίδι πρωταθλήματος, κι επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στην μέτρια και απογοητευμένη Σταμάτα.
Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Μαμάκος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (στο 9', στο 45' και στο 69'). Ένα ακόμη τέρμα σημείωσε στο 29’ ο Λέκα, κι ένα ο Βασιλείου στο 73’.
Στο 56’ ο Μαγγίνας με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, είχε μειώσει προσωρινά το σκορ σε 1-3. Λίγα λεπτά πριν την λήξη (84’) η Σταμάτα είχε την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο την διαφορά, καθώς κέρδισε και δεύτερο πέναλτυ, αλλά ο Πετρόμηλο που ανέλαβε να το εκτελέσει, δεν ξεπέρασε το εμπόδιο του Φώσκολου, που απέκρουσε!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουρνιάς, Πολυχρονιάδης. Ο αγώνας διεξήχθη με μηδενική θερμοκρασία (επικρατούσε αφόρητο κρύο).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Ν. Βλάχος (85' Χατζηγιάννης), Παππάς, Σμυρναίος, Δημούδης, Μαγγίνας, Πέππας, Μπόρας (72' Χατζής), Πετρόμηλο, Σεκερτζής, Δημητρίου, Κρεμμύδας.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Φώσκολος (85' Ευστρ. Βλάχος), Μακροδημήτρης (73' Γιαννικάκης), Βασιλείου, Μπούσκος (4' λ.τρ. Διακρούσης), Ποστόλης, Κατσούλας, Κούλιμπης, Λέκα, Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money