Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–0


Φάση από την συνάντηση Νικολακάκη-Ατλαντίδος 2-0

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο πρωτοπόρος Νικολακάκης επεβλήθη της Ατλαντίδος με 2-0. Οδυνηρό κτύπημα με σοβαρό τραυματισμό (πιθανώς ρήξη συνδέσμων) υπέστη ο πανέμπειρος 40χρονος χαφ της Ατλαντίδος Τάσος Χαμπέρης, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του 166 στο ΚΑΤ, όπου δέχθηκε πολύ καλή περίθαλψη και την Κυριακή τον επισκέφθηκαν εκεί φίλοι και συμπαίκτες του.
Ο Πιτσούνης άνοιξε το σκορ (1-0) με σουτ στο 43’ και ο συνήθης ύποπτος Εγιουρούμ το έκλεισε (2-0) στο 89’ επίσης με σουτ. Στο 60’ είχε δοκάρι ο Νίκας.
Από πλευράς φιλοξενουμένων, είχαμε μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση και ιδιαίτερα του τερματοφύλακα Γκούτσια. Η Ατλαντίς είχε δύο δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες και σουτ του Γεωργιανού 23χρονου άσσου της Λάσα Γκατεντασβίλι στο 38’ και στο 51’ (οριζόντια και τα δύο).
Διαιτητές: Μπερέτας – Απ. Παπαδόπουλος, Καραθανάσης. Μόνο ο Απ. Παπαδόπουλος έπαιξε σωστά. Οι άλλοι δύο είχαν κακές υποδείξεις και γενικά ο διαιτητής ήταν πολύ μέτριος (ντεφορμέ).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μιγγίρης, Πανίδης (65' λ.τρ. Τσαπανίδης), Νίκας, Νικ. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τέρζιεφ, Καλλέρης, Μουκάνης (85' Σάββας), Καλογερόπουλος, Πιτσούνης (87' Ξενάκης), Εγιουρούμ.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Σβόλης, Παπαπέτρου, Τρικαλίτης, Χαμπέρης (27' λ.τρ. Μπενέκος), Μπάμης (58' Πανόπουλος), Δριλάκης, Παππάς, Μπαταβάνης (77' Μετόχου), Γκατεντασβίλι, Μπερέτης.

Ο Χαμπέρης στο φορείο για την μεταφορά του στο ΚΑΤ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money