Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–2



Πολύ δυνατό παιχνίδι, με τον Αήττητο να υπερτερεί στο α’ ημίχρονο και τον Νικολακάκη να βρίσκει ρυθμό στο β’ ημίχρονο. Το γήπεδο δυσκόλεψε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν εκτεθειμένοι αμυντικά στο 4’, όταν ο Παπαδάς μα σουτ (από λάθος του Νικ. Παπαδόπουλου) άνοιξε το σκορ (1-0). Οι γηπεδούχοι χωρίς τον Μασκλαβάνο (τιμωρημένος) και τον Παργιανό (τραυματίας), έπαιξαν εξαιρετικά στο πρώτο 45λεπτο, εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες τους και ταλαιπώρησαν τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Παρά την ισοφάριση από πλευράς φιλοξενουμένων στο 10’ με άπιαστο σουτ στο «Γ» από 30 μέτρα του Εγιουρούμ (1-1), οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο στο 13’ να ξαναπροηγηθούν με κοντινό πλασέ του Μωυσιάδη, μετά από κτύπημα κόρνερ και λάθος απόκρουση του Χρ. Παπαδόπουλου (2-1). Στο 30’ ο Νίκας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλλα «σταμάτησε» σε χέρι αμυνομένου εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής δεν είδε πέναλτυ. Επίσης, στο 45’ ο Σάββας ανετράπη (από τράβηγμα αμυντικού) εντός περιοχής αλλά και πάλι ο διαιτητής έδειξε «παίζετε»…
Ο Νικολακάκης κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και μόνο η διαιτησία δεν τον άφησε να πάρει την νίκη! Στο 57’ ο Νίκας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Πιτσούνης με πλασέ ισοφάρισε 2-2. Οι παίκτες του Αήττητου έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σταματήσουν τον Εγιουρούμ, τον Σάββα και τον Πιτσούνη. Στο 80’ ο Μωυσιάδης ανέτρεψε τον Πιτσούνη και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ που δεν δόθηκε ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (81’) ο Σάββας πέρασε και τον τερματοφύλακα Κονόμι, ο οποίος βγήκε και τον έκοψε με φάουλ. Η μπάλλα κατέληξε κόρνερ αλλά οι διαιτητές δεν έδειξαν φάουλ-πέναλτυ, ούτε καν κόρνερ!
Ανώριμος και πολύ μέτριος φάνηκε ο διαιτητής Προδρομίδης, για τόσο δύσκολο παιχνίδι. Τα έκανε «μούσκεμα» σε καίριες φάσεις… Βοηθοί: Κάλλης, Γκούβας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Αργ. Φράγκος, Λύγκος, Μωυσιάδης, Τούντας, Κολάγκι, Κ. Φράγκος (60' Ιορδ. Παπαδόπουλος), Παναγόπουλος (51' Κ. Παπαδόπουλος), Παπαδάς, Κουλοχέρης (85' Μπέκας), Λάπας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας, Νικ. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τέρζιεφ (58’ Τσαπανίδης), Μουκάνης, Καλογερόπουλος (46’ Ξενάκης), Σάββας, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money