Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–1



Με μεγάλη προσπάθεια και αρκετή βοήθεια από τον διαιτητή, η Δόξα υπέταξε στο Κορωπί την Μάχη Μαραθώνος, η οποία άγχωσε τους γηπεδούχους αφού προηγήθηκε στο σκορ…
Η Δόξα είχε σημαντικές ευκαιρίες στο α’ μέρος με τον Ψαράκη για να προηγηθεί στο σκορ αλλά η Μάχη ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Είχε δοκάρι με τον Καραλή στο 15’ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (46’) ο Σωτηριάδης έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1).
Με την έναρξη του β’ 45λέπτου (48’) ο διαιτητής είδε πέναλτυ υπέρ της Δόξας και ο Δαραμάρας ευστόχησε, ισοφαρίζοντας 1-1. Ακολούθησε σειρά αξιόλογων χαμένων ευκαιριών των γηπεδούχων και στο 69’ με γκολ του Μιχαήλ ήλθε και η πολυπόθητη ανατροπή (2-1)!
Ήταν μόλις η τρίτη νίκη της Δόξας Κορωπίου στο πρωτάθλημα εφέτος (η πρώτη εντός 2η αγωνιστική με τον Εθνικό 1-0 και η δεύτερη εκτός 10η αγωνιστική με την Μαρκό 0-2, από τον περασμένο Νοέμβριο)!
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μήταρης, Καραθανάσης. 
ΔΟΞΑ: Παππάς, Καπουράνης, Λιούμης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Κάρο, Μιχαήλ (89' Μπονές), Ανδρεάδης (92' Νικολόπουλος), Δαραμάρας, Ψαράκης, Δήμας (48' Αμπεντινάι). 
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Αλ. Κοροβέσης (53' Καλλιακούδας, 75' λ.τρ. Χατζηεμμανουήλ), Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος, Νταής, Σένε (40' λ.τρ. Καρακοζίδης), Μίχας, Ζιάγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money