Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 2–4 στην παραταση



Φάση από την αναμέτρηση της Παιανίας

Καλό γενικά παιχνίδι σε επικίνδυνο για την υγεία των παικτών αγωνιστικό χώρο. Οι συνθήκες (χιονόπτωση και παγωμένος αγωνιστικός χώρος που γλιστρούσε) δεν ήταν καλές για την διεξαγωγή του αγώνα αλλά ο διαιτητής με την παρότρυνση της Ένωσης προχώρησε στην έναρξή του!
Προηγήθηκε το Κορωπί στο 23’ με τακουνάκι του Χανιώτη, σε πάσα του Νούρια (0-1). Ο διαιτητής «απείλησε» 2-3 φορές τον Γιαχάεβ ότι θα τον απέβαλε (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα) αλλά δεν το έκανε ποτέ, παρά τα μαρκαρίσματα (φάουλ) του παίκτη σε αντιπάλους του! Στο 52’ ο Λευθεροχωρίτης ισοφάρισε με κεφαλιά, ύστερα από λανθασμένη απόκρουση αμυντικού με κεφαλιά, σε κτύπημα φάουλ του Παπανίκου (1-1). Και στο 57’ ο Παμπαιανικός γύρισε το αποτέλεσμα, καθώς ο Λαγός πήρε διαγώνια πάσα του Γκόμπλια, πέρασε εύκολα τον Λυμπερόπουλο, κι από κοντά «τσίμπησε» την μπάλλα πάνω από τον Μιχάλη (2-1)! Στο 65’ το Κορωπί πέτυχε γκολ με απευθείας κτύπημα κόρνερ αλλά με υπόδειξη του βοηθού ακυρώθηκε επειδή η μπάλλα είχε βγει άουτ στην πορεία της προς το τέρμα του Χατζημερκούρη.
Ο διαιτητής ανέλαβε στην συνέχεια να «σπρώξει» το Κορωπί με συνεχή σφυρίγματα που έβαζαν τους φιλοξενούμενους στην περιοχή των γηπεδούχων. Τελικά στο 85’ υπέδειξε πέναλτυ σε «ανατροπή» του Γιαχάεβ από τον Κατσικώστα, σε φάση που μπορεί να μην υπήρξε καν επαφή! Οι παράγοντες και οι παίκτες του Παμπαιανικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα και απείλησαν με αποχώρηση από το παιχνίδι! Ύστερα από διαβουλεύσεις και 3λεπτη διακοπή, το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χανιώτης και ισοφάρισε 2-2. Στο 87’ ο διαιτητής «εφηύρε» αντιαθλητική συμπεριφορά του Λευθεροχωρίτη και τον απέβαλε αναίτια! Ακολούθησαν νέες διαμαρτυρίες, καθώς ο διαιτητής είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα στην προσπάθειά του να φέρει τα πράγματα σε …ισορροπία!
Στην παράταση το Κορωπί πέτυχε το 2-3 στο 104’ μετά από τριπλή τελική προσπάθεια και πλασέ του Χανιώτη ενώ στο 110’ σε σέντρα του Ερτσίου, ο Χαρίτος τελείωσε την φάση σημειώνοντας το 2-4 ενώ άλλος παίκτης του Κορωπίου που επηρέαζε την φάση ήταν σε θέση οφ-σάιντ! Ο βοηθός διαιτητής έγινε περισσότερο ρεζίλι, όταν αφού είχε διαμορφωθεί το τελικό 2-4, υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ παίκτη του Κορωπίου που ήταν «καθαρός»!
Γεγονός είναι ότι η συμπεριφορά του διαιτητή ξένισε ακόμη και τους παράγοντες του Κορωπίου, οι οποίοι έλεγαν ότι ποτέ δεν ζήτησαν εύνοια παρά μόνο διαιτησίες 50-50. Αντίθετα, οι παράγοντες του Παμπαιανικού ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τις συνεχείς άσχημες διαιτησίες εις βάρος της ομάδας τους.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Βιτσεντζάτος, Ντόστης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι (106’ λ.τρ. Τσεβάς), Λαγός, Γκόμπλιας, Κατσικώστας (91’ Στασινούλιας), Τσιγάρας, Λόκου (76’ Παρθένης).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πλάτανος, Ματσάγγος, Ρεντζής (26’ λ.τρ. Πριονίδης), Νούρια (63’ Χαρίτος), Μαρινάκης, Χανιώτης, Α. Γιαχάεβ, Βελλής (59’ Ερτσίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money