Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1


Ο Βιδάλης, στο άκρο αριστερά, με πλασέ σημειώνει το γκολ της συνάντησης

Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου νίκησε στην Παλλήνη τον αποδεκατισμένο Παλληνιακό με 1-0 και προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου. Στον 4ο -εξ αναβολής- προημιτελικό, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο επετεύχθη και το γκολ της νίκης τους. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι (παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις και χωρίς τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς τους) βελτιώθηκαν, είχαν μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και η πρόκριση κατέληξε στον «νταμπλούχο» Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, που προσπαθεί να επαναλάβει τον άθλο του!
Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό, σχετικά αμφίρροπο, με αρκετές φάσεις μπροστά στα τέρματα και καλές επεμβάσεις των τερματοφυλάκων.
Η ομάδα του Αγίου Στεφάνου πέτυχε γκολ στο 17’ μετά από σέντρα του Αρκουμάνη, κεφαλιά προς τα πίσω του Zυγούρη, σοβαρό λάθος του Νάκου και αριστερό πλασέ του προωθημένου Βιδάλη, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αραχωβίτη (0-1). Οι φιλοξενούμενοι είχαν 3-4 ακόμη καλές ευκαιρίες να σκοράρουν μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων, αλλά τα «τελειώματά» τους και ο Αραχωβίτης δεν το επέτρεψαν!
Στο β’ ημίχρονο ο Παλληνιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 85’ ο Καρπούζης -στην καλύτερη ευκαιρία- έπιασε σουτ στην γωνία του Χανδρινού, ο οποίος πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα, απέκρουσε εντυπωσιακά, κράτησε το 0-1 και πρόσφερε στην ομάδα του την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου!
Διαιτητές: Μπερέτας – Ρούντος, Δουλγεράκης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Τσαμουρτζής, Κούνας, Κάππος, Ηλ. Μπούρας, Θανατή (60' Ζώκος), Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (60' Φελέκης), Καρπούζης (88' Μαυράκης), Καββαδίας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μπερμπάντης, Αρκουμάνης, Σεβδαλής (46' Ιατρού), Ανδρεαδάκης (62' Μουρούτης), Ζυγούρης (70' Στεφανή), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money