Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–3



Πανηγυρικό στιγμιότυπο για το 0-1 από τους παίκτες του Άρη Βούλας



Καλό παιχνίδι έγινε στην Παιανία, καίριο και για τις δύο ομάδες λόγω του ότι ο Παμπαιανικός ήθελε να ροκανίσει την μεταξύ τους διαφορά ενώ ο Άρης να πάρει «διπλό» για να παραμείνει δεύτερος με τροχιά ανόδου, στόχο που τελικά πέτυχε.
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός ποιοτικά, με παρεμφερή τρόπο ανάπτυξης των ομάδων και ωραίο θέαμα με γρήγορες εναλλαγές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν την πρώτη φάση στο 13', όταν ο Μινάι μπήκε στην πλάτη αμυντικών και προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Χατζημερκούρη. Όμως η μπάλλα κατέληξε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 26' σε μια φάση που οι γηπεδούχοι δεν φάνηκε να κινδυνεύουν, ο Παπανίκου (τελευταίος παίκτης) θέλησε ανεπιτυχώς να ντριμπλάρει τον Παπαγεωργίου, ο οποίος του πήρε την μπάλα και με πλασέ σημείωσε το 0-1. Οι παίκτες του Παμπαιανικού σε μεγάλο μέρος του α’ ημιχρόνου φαίνονταν σαν υπνωτισμένοι.
Με την είσοδο των ομάδων στο β' μέρος, το παιχνίδι ισορρόπησε. Όμως στο 58' μετά από άψογη συνεργασία των παικτών της δεξιάς πτέρυγας Σιδερόπουλου και Μήτσιου, ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Σιδερόπουλο να πλασάρει στην κλειστή γωνία τον Χατζημερκούρη (0-2).
Οι φίλοι των γηπεδούχων θέλησαν να αποχωρήσουν δυσαρεστημένοι από νωρίς, όμως δεν έφυγαν βλέποντας τους παίκτες του Παμπαιανικού να αφυπνίζονται και να προσπαθούν να μειώσουν. Στο 70' ο Κατσικώστας από πλεονεκτική θέση (σημείο πέναλτυ) δεν μπόρεσε με κεφαλιά να σκοράρει. Τα κατάφερε όμως στο 71', όταν ο Κρητικός με μακρινό «στημένο» έκανε σέντρα, οι αμυντικοί έδιωξαν αλλά ο Λαγός με ανάποδο ψαλιδάκι σέρβιρε στον Κατσικώστα, που με το κεφάλι δεν αστόχησε και μείωσε σε 1-2. Οι περισσότεροι πίστεψαν στην ισοφάριση, ο προπονητής των γηπεδούχων Γ. Φαράκος έρριξε στο παιχνίδι ένα ακόμη επιθετικό, κυνηγώντας το καλύτερο! Υπήρξαν ευκαιρίες, με κάποια μακρινά σουτ (Κατσικώστας 77') και μερικά γεμίσματα, αλλά αυτά δεν …έφθασαν. Στο 89' ο Άρης σε αντεπίθεση, επωφελήθηκε από νέο ολέθριο λάθος του Παπανίκου και τον Παπαγεωργίου να «τσιμπάει» την μπάλλα και να «κλειδώνει» το τεράστιο διπλό σε μια δύσκολη έδρα (1-3).
Χωρίς παράπονα η διαιτησία των Αντ. Βλάχου – Πανούτσου, Κυριακόπουλου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Γκόμπλιας, Κατσικώστας, Τσιγάρας (78' Λόκου ), Παρθένης (69' Δάβαρης).
AΡΗΣ Β.: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος (73’ Τσιαγκάνης), Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (86’ λ.τρ. Κριλής), Βεϊζάι, Μήτσιος, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Μινάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money