Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΚΟΡΩΠΙ 2–1



Πολύ καλό παιχνίδι με εξαιρετική απόδοση του Κρυονερίου, απέφερε εντυπωσιακή νίκη στους γηπεδούχους και οδυνηρή ήττα στους φιλοξενούμενους. Για το Κρυονέρι αυτή ήταν νίκη σωτηρίας, διότι δεν ήταν αναμενόμενη. Για το Κορωπί αυτή ήταν απροσδόκητη ήττα απομάκρυνσης από την κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα επικρατεί απογοήτευση στην ομάδα του Α.Ο.Κ., γιατί όλοι νόμιζαν ότι μπορούσαν να ακολουθήσουν την πρωτοπόρο Θύελλα κατά πόδας, αλλά ακόμη φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμοι για τέτοια πορεία.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Βλαχάκης (1-0) και στο 25’ ο Δρακόπουλος με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 2-0! Το σκορ μείωσε ο Χανιώτης στο 35’, όταν μετά από κτύπημα φάουλ του Ερτσίου, απέκρουσε προσωρινά ο Βαμβακάς ψηλά με έξοδο και στο κατέβασμα της μπάλλας ο Χανιώτης (με το χέρι, κατά τους γηπεδούχους) την έσπρωξε στα δίχτυα (2-1).
Η πολύ καλή εμφάνιση του Κρυονερίου εξέπληξε τους παίκτες του Κορωπίου. Και όταν αποφάσισαν να αντιδράσουν ήταν αργά... Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ελαφρά εδαφική υπεροχή αλλά δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες. Είχαν μόνο ένα δοκάρι σε σουτ του Ρεντζή μέσα από την περιοχή, στο 68’.
Καλοί ήταν οι διαιτητές Παπάζογλου (Τσαλίκογλου, Χόικας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βαμβακάς, Σιατραβάνης, Κολώτας, Χουζούρης, Κόλμπερ (10’ λ.τρ. Βλαχάκης), Δ. Δεσύλλας, Σταμούλης, Θανασούλης, Κεφάλας (65’ Κοντόσταυλος), Δρακόπουλος (80’ Πειθής), Χρυσικόπουλος.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου (58’ Σπηλιόπουλος), Πριονίδης (75’ Χιώτογλου), Ματσάγγος, Ρεντζής, Βελλής, Πλάτανος, Χανιώτης, Α. Γιαχάεβ (20’ Μαρινάκης), Ερτσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money