Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–2


ΚΑΛΥΒΙΑ-ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0-2: Πανηγυρισμός του δεύτερου γκολ από τους παίκτες του Παθιακάκη!

Ο Παθιακάκης ήταν εξαιρετικός και πήρε μεγάλη νίκη στα Καλύβια με 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και (με ρεκόρ 4 ήττες και μια ισοπαλία) ψάχνουν ακόμη για την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2015!
Το 0-1 σημείωσε με πλασέ ο Σωτηρόπουλος στο 18’ μετά από σέντρα του Μυλωνά. Το 0-2 πέτυχε ο Κώστας Τασιούδης στο 72’ με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου (ο Παπαβασιλείου φέρει μεγάλη ευθύνη), με την βοήθεια και του αέρα!
Στο 44’ ο Γιώργος Δέδες και ο Ντρένοβα διαπληκτίσθηκαν και χρεώθηκαν με κίτρινη κάρτα. Παρά την ποινή που δέχθηκαν, συνέχισαν την …κοκορομαχία και τελικά απεβλήθησαν με 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά. Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει από τον έλεγχο (και στην εξέδρα), αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν.
Τα Καλύβια προσπάθησαν στο β’ ημίχρονο να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα αλλά ο τερματοφύλακας Σπανός, όποτε (σε 1-2 περιπτώσεις) χρειάσθηκε, ήταν αποτελεσματικός και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Σε αντεπιθέσεις ο Παθιακάκης μπορούσε να αυξήσει την διαφορά.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Β. Τζαφόλιας, Δ. Τζαφόλιας.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Γιώργ. Δέδες, Γιάν. Δέδες (48’ Μάτι), Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Μιλούκα (71’ Καραγιάννης), Θεοφ. Τσομπανάκης, Μασουράκης, Δημ. Οικονομίδης, Γκίνης, Καρελιώτης (60’ Χριστόπουλος).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος, Κ. Τασιούδης, Τσίγκος, Βουρτσάνης, Μοδ. Τασιούδης, Μυλωνάς (59’ Μπάσολι), Σωτηρόπουλος (84’ Κουλούρης), Ντρένοβα, Πετράκης (84’ Γκέος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money