Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΕAΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4–0


Ο Κατσούλας (ν.6) με κεφαλιά σημειώνει το 3-0

Ο Πρωτέας δυσκολεύθηκε μόνο στα πρώτα 30’ λεπτά του αγώνα, που ο Κουβαράς ήταν ανταγωνιστικός και κρατούσε το μηδέν. Πάντως, οι γηπεδούχοι έχασαν δύο παίκτες (Ζντράβα και Κουλούρης), που τραυματίσθηκαν και αντικαταστάθηκαν.
Στο 12' είχε (οριζόντιο) δοκάρι ο Παπακωνσταντίνου, με μακρινό σουτ. Ο Κουβαρά είχε στο 17’ την μοναδική του ευκαιρία σ’ όλο τον αγώνα, σε τετ-α-τετ του Βαρσαμογιάννη με τον Παπαβασιλείου, που ο τελευταίος τον έκλεισε σωστά κι έδιωξε τον κίνδυνο.
Στο 42' ο Θάνος πέτυχε 1-0 με ωραίο πλασέ, κι αφού δέχθηκε εξαιρετική πάσα του Παπακωνσταντίνου.
Στο β’ μέρος ο Πρωτέας επέβαλε άνετα την ανωτερότητά του. Το 2-0 σημείωσε στο 55' ο Βεϊζάι με σουτ (η μπάλλα βρήκε και σε κάποιο πόδι). Το 3-0 έγινε στο 65' από κεφαλιά του Κατσούλα από κτύπημα φάουλ του Χύκα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 70' ο Μακρυπίδης με πλασέ, ύστερα από προσπάθεια και πάσα του Νίνα (4-0).
Διαιτητές: Καρράς – Κάλλης, Β. Τζαφόλιας.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου (83' Φώσκολος), Δέδες, Νίνα, Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνος, Μακρυπίδης, Παπακωνσταντίνου, Ζντράβα (22' λ.τρ. Κουλούρης, 32' λ.τρ. Παπαγεωργίου).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Καραογλάνης, Λευκάκης (60' Κούτλογλου), Σύρος, Πρίφτης, Κοντζιάς, Τόλιας, Μικιρδιτσιάν (66' Σωφρόνης), Γιάν. Λιάπης (76' Ροκανάς), Κόλλιας, Βαρσαμογιάννης, Λέσσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money