Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–1


Φάση από την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο

Με ισοπαλία «σφραγίσθηκαν» οι προσπάθειες του Παμπαιανικού και του Σαρωνικού, στο γήπεδο Παιανίας. Οι αντίπαλοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα…
Στο α’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός έδειξε καλύτερα στοιχεία και απείλησε σε δύο φάσεις με τον Μπεχάρι και τον Τσιγάρα. Όμως, ο Σαρωνικός ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ (45’), με κεφαλιά του Κετέογλου (0-1). Η αντίδραση των γηπεδούχων στην αρχή του β’ μέρους, απέδωσε στο 49’ με κοντινό πλασέ του Δούβου σε ασταθή απόκρουση του Καραλή από σουτ του Τσιγάρα (1-1). Ο Παμπαιανικός συνέχισε να δημιουργεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Σαρωνικός φάνηκε σιγά-σιγά να κερδίζει το κέντρο και είχε ευκαιρίες με τους Βελετάκο, Κοντογιαννόπουλο, Τσομπανάκη και Λέμε. Μάλιστα ο Λέμε είχε και δοκάρι! Όμως ο τερματοφύλακας του Παμπαιανικού Μεσσηνέζης ήταν πολύ καλός. Στο 90' ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ γκολ του Βελετάκου.
Διαιτητές: Φωστέρης – Καραθανάσης, Χόικας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Μεσσηνέζης, Μπρέγιαννης, Φράγκου, Σωτήρη, Χατζής, Παρθένης, Δούβος, Δημήτρουλας (25' λ.τρ. Χοντάι, 75' Αντωνόπουλος), Μπεχάρι (80' Βεντούρης), Τσιγάρας, Γιαμάς.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Ναυπλιώτης (55' Κοντογιαννόπουλος), Τσομπανάκης, Αλεξίου, Χαρίτος, Βελετάκος, Λέμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money