Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–3



Ο Παθιακάκης έκανε ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο στην Α’ κατηγορία! Νίκησε στα Νέα Παλάτια τον Ωρωπό με 3-0 και συνέχισε το σερί των νικών του για 8η συνεχή αγωνιστική!
Οι γηπεδούχοι εμφανίσθηκαν καλύτεροι στην αρχή του αγώνα και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Φιλλή και τον Κανάρη. Όμως ο σταθερότατος Μεϊντάνης, καθάρισε με σημαντικές επεμβάσεις. Ο Παθιακάκης άνοιξε το σκορ στο 10', όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ντρένοβα, η μπάλλα έφθασε στον Ιορδανίδη (στο πίσω δοκάρι), ο οποίος με προβολή πέτυχε το 0-1.
Πολύ γρήγορα (13’) οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-2. Ύστερα από ατομική ενέργεια και σουτ του Μπούτιβα, ο νεαρός τερματοφύλακας Σαρκίρης απέκρουσε ασταθώς και ο Μόδεστος Τασιούδης με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλλα στο «Γ»!
Στην συνέχεια ο Παθιακάκης διαχειρίσθηκε σωστά την αναμέτρηση αλλά στο 45' δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ Ντρένοβα και Παπαγεωργίου, οι οποίοι απεβλήθησαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Ωρωπός στο β’ μέρος προσπάθησε περισσότερο, ρίσκαρε και είχε 3 καλές ευκαιρίες με Κανάρη, Φιλλή και Μίχα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα…
Μάλιστα, στο 65' μετά από ατομική ενέργεια του Αγγελίνα, η μπάλλα έφθασε στον Ιορδανίδη, ο οποίος με άψογο πλασέ έγραψε το τελικό 0-3.
Διαιτητές: Δραγάτης – Λάμπρου, Μακρής.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Σαρκίρης, Γ. Μπαλόκας (59' Ευφραιμίδης), Μήτρου, Γιουνάς (78' Μηνιάτης), Αλιάι, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης, Φιλλής, Μίχας (70' Κατσίκας), Μπραχιμάι.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Μπούτιβας (81' Τσίγκος), Κωστής, Ρακιτζόπουλος, Αγγελίνας, Ρόμπολας (85' Γκάτσος), Μ. Τασιούδης, Ιορδανίδης (75' Γιώτης), Ντρένοβα, Αρβανιτάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money