Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–1



Δυναμική αναμέτρηση, με τον Παλλαυρεωτικό πιο τυχερό να κερδίζει 2-1. Η Βουλιαγμένη ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Επίσης, ο διαιτητής «έχασε» το ματς στο β’ ημίχρονο, που οι αντίπαλοι έπαιζαν μανιασμένοι για την νίκη…
Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με έντονη βροχόπτωση, που δεν φάνηκε -πάντως- να επηρέασε τους 70 περίπου φίλους του Παλλαυρεωτικού, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα τους να επικρατήσει.
Ο ενισχυμένος Παλλαυρεωτικός ήταν ελαφρώς καλύτερος στο α’ μέρος και στο 9' ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Κ. Παπαδόπουλου. Στο 13' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ασλάνι, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Παπαχριστόπουλο και στο 18' ο ίδιος είχε ένα γύρισμα της μπάλλας παράλληλα με το τέρμα, που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Επίσης, στο 22' ο Παπαγεωργίου έστειλε με σουτ την μπάλλα μόλις άουτ αλλά μετά το 25' η Βουλιαγμένη βελτιώθηκε και δεν απειλήθηκε.
Στο β’ ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήθελαν το γκολ αλλά πιο τυχεροί οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε ανούσια φάση (στο 65’) να προηγηθούν, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάνου, η μπάλλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Φετολλάρι, αγγίζοντάς την ελάχιστα, την έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα (1-0). Νωρίτερα (54’) ο Παπαγεωργίου είχε ένα ακόμη σουτ άουτ.
Η Βουλιαγμένη αντέδρασε και είχε μερικές καλές προσπάθειες που δεν ολοκληρώνονταν.
Στο 71’ ο Παλλαυρεωτικός απείλησε πάλι, με ανάποδο ψαλίδι του Παπαγεωργίου που απέκρουσε ο Παπαχριστόπουλος. Και στο 78' ο Ασλάνι έδωσε πάσα στον Κ. Παπαδόπουλο, που με σουτ-λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα σημείωσε το 2-0!
Η επιμονή της Βουλιαγμένης είχε αποτέλεσμα στο 85', όταν μείωσε με ωραίο τακουνάκι του Λάμπρου Μαντακίδη (2-1). Η πίεση στο τέλος δεν απέφερε κάτι καλύτερο.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Ντόστης, Βουδούρης. Ο διαιτητής στο 52' διέκοψε για δύο λεπτά τον αγώνα λόγω έντασης στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην εξέδρα… Η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από παρέμβαση παραγόντων του Παλλαυρεωτικού.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολλάρι, Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Πάνου, Κωνσταντινίδης, Μωραΐτης (89' Αδάμης), Ασλάνι, Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Τσομπουρασβίλι (77' Αποστολάκης), Πολάτος, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χαλκιάς, Χαντάντ (46' Παπαβασιλείου), Λάμπρ. Μαντακίδης, Παντ. Μαντακίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money