Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–2



Την παράσταση έκλεψε ο διαιτητής, που έδωσε 2 πέναλτυ (το ένα ανύπαρκτο) στην πρωτοπόρο Άνοιξη! Έτσι, η Άνοιξη σημείωσε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της. Η Άνοιξη υποτίμησε τον αντίπαλό της και δυσκολεύθηκε να νικήσει. Είχε, φυσικά, την υπεροχή αλλά δεν είχε καλά τελειώματα.
Ο Κουβαράς στήθηκε με αμυντικές βλέψεις και κρατούσε το μηδέν. Μόνο στο 20' σουτ του Θεοδώρου, απέκρουσε ο Καραογλάνης. Στο β’ ημίχρονο μπήκαν στο ματς οι Νικήτας Αθανασόπουλος και Κώστας Τσεβάς.
Στο 49' ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ σε ανατροπή του Θεοδώρου εκτός περιοχής (γέλασαν και οι …πέτρες)! Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Νικήτας Αθανασόπουλος εύστοχα (1-0). Όμως, η εξέδρα ήταν έξαλλη με το σφύριγμα…
Λίγο αργότερα (59') η Άνοιξη διαμαρτυρήθηκε για χέρι εντός περιοχής… Σε κάθε περίπτωση, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά γκολ δεν μπορούσαν να πετύχουν.
Τελικά, στο 90' ο Τσεβάς πραγματοποίησε μπάσιμο κατά μέτωπο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, κέρδισε πέναλτυ (τον κράτησε αμυντικός) και ο ίδιος πέτυχε το 0-2.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γουρνιάς, Μπαλάγκα. Στο 30’ το ματς διεκόπη επί δίλεπτο, λόγω υβριστικών συνθημάτων από οπαδούς του Κουβαρά προς τον διαιτητή και την …ΕΠΣΑΝΑ.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Καραογλάνης, Λευκάκης, Σύρος, Γιώργ. Πρίφτης, Κοντζιάς, Τόλιας, Μπουλούμπασης, Λιάπης (75' Ροκανάς), Κόλλιας, Βαρσαμογιάννης, Μικιρδιτσιάν (52' Γιάν. Πρίφτης).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Τρακάκης, Κολώτας (46' Νικ. Αθανασόπουλος, 64’ λ.τρ. Γεωργούσης), Κυριάκης, Δρόσος, Ειρ. Αθανασόπουλος, Χατζηεμμανουήλ (69' Κ. Τσεβάς), Θεοδώρου, Δρακόπουλος, Δαρζέντας, Χουζούρης.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money