Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–2

Ο Σιούτης (στο άκρο δεξιά) με βολίδα σημειώνει το 1-0

Η Ατλαντίς απέδειξε στον Νικολακάκη ότι διαθέτει καλύτερη ομάδα! Νίκησε 2-0 όχι γιατί είχε καλύτερη γηπεδική παρουσία αλλά επειδή οι προσωπικότητες των παικτών της Ατλαντίδος υπερτερούν των παικτών του Νικολακάκη.
Ο γηπεδούχος Νικολακάκης έπαιξε αρκετά καλά και εδικαιούτο να έχει σκοράρει πριν ανοίξει το σκορ η Ατλαντίς. Στο πρώτο ημίχρονο μόνο δύο φάσεις έγιναν μπροστά στα τέρματα. Και οι δύο από πλευράς Νικολακάκη. Στο 18’ ο Σταύρος έπιασε τεχνικό και ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Φυλακτός πετάχθηκε εντυπωσιακά στο «Γ» της εστίας του και παραχώρησε κόρνερ! Και στο 44’ ο Νταγιάντας με κεφαλιά απείλησε το τέρμα του Φυλακτού αλλά η μπάλλα κατέληξε μόλις άουτ.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν «φουριόζοι» για την επίτευξη κάποιου τέρματος και στο 49’ ο Νταγιάντας επιχείρησε σέντρα-σουτ από πολύ πλάγια θέση και η μπάλλα πέρασε (χαμηλά) μπροστά από το τέρμα του Φυλακτού και βγήκε άουτ. Όμως στο 51’ ο Σιούτης με εξαιρετικό μπάσιμο και σουτ εν κινήσει από την γωνία της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 1-0, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Τσούνη (0-1). Ήταν μια απρόβλεπτη εξέλιξη, που κατέδειξε την ποιότητα των παικτών της Ατλαντίδος, καθώς στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία τους πέτυχαν γκολ!
Ο Νικολακάκης προσπάθησε να απαντήσει αμέσως και στο 52’ είχε πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά άουτ του προωθημένου Τσαπανίδη, από το ύψος του πέναλτυ (σε σέντρα του Εγιουρούμ). Όμως, σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι πήραν το κέντρο (στο μεταξύ τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε ο Θεοδωρής ενώ έλειπαν και οι Πεϊδης, Καλλέρης, Καβάσης, Νίκας), κι έφθασαν στην ολοκλήρωση της νίκης τους στο 69’, με ένα τυχερό γκολ απ κακή συνεννόηση της άμυνας με τον τερματοφύλακα Τσούνη, κι ένα απλό σπρώξιμο της μπάλλας στα δίχτυα από τον Κόντη (0-2).
Στο τελευταίο 20λεπτο η Ατλαντίς μπορούσε να σημειώσει κι άλλο τέρμα (στο 85’ ο Κοτσώνης έδιωξε σχεδόν στην γραμμή τέρματος χλιαρό πλασέ του Κούτρου) ενώ ο Νικολακάκης είχε 2-3 καλές επιθέσεις, που έκοψε το εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο των Μπούμπα-Κολοτούρου.
Μέτρια (χωρίς να κρίνει το αποτέλεσμα) η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου. Πιο σωστοί οι βοηθοί Μπουξμπάουμ, Δουλγεράκης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Θεοδωρής (65’ λ.τρ. Γκίτζος), Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης (70’ Κοτσώνης), Σταύρος, Νταγιάντας, Κουμουλίδης (84’ Καραγιαννίδης), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Μανωλάς, Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Πανόπουλος (67’ Μαλάι), Καρποντίνης (66’ Κόντι), Καμπάνταης (81’ Κούτρος), Χρυσάφης, Σιούτης.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money