Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ!




Επίθεση στους διαιτητές και τον παρατηρητή αγώνα, έκαναν 3 «οπαδοί» του Κεραυνού, αμέσως μετά τη λήξη του ισόπαλου 0-0 εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Κερατέας, με την μαχητική Λαυρεωτική. Έσπασαν το λουκέτο της πόρτας των αποδυτηρίων, μπήκαν στο γραφείο-αποδυτήριο των διαιτητών, πέταξαν στο έδαφος ό,τι βρήκαν στο τραπέζι του γραφείου και προπηλάκισαν με υβριστικές εκφράσεις, απειλώντας και τρομοκρατώντας τους 3 διαιτητές (Αντιπαριώτη, Καπόγλη, Γιαλούρη) και τον παρατηρητή αγώνα Νίκο Κοντογιάννη, για να τους κάνουν να καταλάβουν ότι «δεν ανέχονταν την παρουσία τους στην Κερατέα»! 
Ο παρατηρητής, με χίλια βάσανα και μετά από προσπάθειες αρκετών λεπτών, αφού ήλθε σε έντονη λογομαχία, δέχθηκε βρισιές και σπρωξίματα, προτού καταφέρει να τους αποβάλλει από το γραφείο, για να συνεχίσουν τις «επιθέσεις» τους στον ανοικτό χώρο μπροστά από τα αποδυτήρια του σταδίου Κερατέας!
Οι διαιτητές έγραψαν τα συμβάντα στο φύλλο αγώνος και ο παρατηρητής αναμένεται να κάνει την έκθεσή του.
Ύστερα από κάποια λεπτά της ώρας, παρουσιάσθηκαν στον τόπο των γεγονότων, παράγοντες του Κεραυνού, οι οποίοι «μάζεψαν» τους οπαδούς τους και μετά από πολύ ώρα αποκαταστάθηκε σχετικά η τάξη, κι αποχώρησαν οι διαιτητές και ο παρατηρητής από το γήπεδο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money