Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Φάση από αγώνα του Αχιλλέα (με τους Νικητές), η ομάδα του οποίου πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας 

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3–0
Με αρκετή διάθεση και καλύτερη αποτελεσματικότητα, ο Γέρακας νίκησε τον μέτριο Αυλώνα με 3-0. Το σκορ έγινε 2-0 από το πρώτο ημίχρονο και διευρύνθηκε στο β’ μέρος στην τελική του διάσταση με τέρματα των Πανόπουλου και Χρυσανθόπουλου (2).
Διαιτητές: Παπάζογλου – Πολυδωρόπουλος, Γκόντα.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Καραμολέγκος, Καρλατήρας, Ζώης, Γεωργόπουλος (65’ Σιράγας), Βλαχιώτης, Τσιροζίδης (75’ Δεληβελιώτης), Βούρλας (52’ Τοσσουνιάν), Χρυσανθόπουλος, Πανόπουλος, Δημητριάδης.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ι. Νάνος, Ευάγ. Πάντος (47’ Βλάχος), Γαλάτης (22’ Αναγνωστόπουλος), Στεφανή, Ελευθεριάδης, Ελ. Πάντος, Νακάι, Γ. Νάνος, Τζιόμαλλος (66’ Μαστρογιάννης), Θεοδοσίου.
* Ο νέος προπονητής του Γέρακα Νίκος Πανόπουλος, μετά τον αγώνα ευχαρίστησε τους παίκτες του για την καλή τους εμφάνιση και τους παράγοντες του συλλόγου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.   

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–3
Ο Αήττητος ήταν καλύτερος και νίκησε τον γηπεδούχο Ωρωπό με 3-1. Οι αλλαγές των φιλοξενουμένων στην αρχή του β’ ημιχρόνου, έδωσαν την νίκη στην ομάδα τους με τα τέρματα που πέτυχαν! Το ημίχρονο έληξε 0-0. Προηγήθηκε στο 50’ ο Αήττητος (0-1) με σκόρερ τον Λάππα. Αμέσως όμως (52’) ισοφάρισε 1-1 ο Ωρωπός από ασυνεννοησία Καδίτη και Μπλάνα, σε γύρισμα του κεντρικού μπακ στον τερματοφύλακα (αυτογκόλ του Καδίτη)!
Ο Παργιανός στο 65’ σημείωσε το 1-2 και στο 72’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μέγας των γηπεδούχων, επειδή αγνόησε εντολή του διαιτητή. Ο Παργιανός που βρίσκει σιγά-σιγά τον καλό του εαυτό, πέτυχε στο 87’ το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Λάμπρου – Β. Γαλάνης, Λιάππης. Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μετά την λήξη του επιτέθηκαν διαμαρτυρόμενοι φίλοι του Ωρωπού, που τον έβριζαν ενώ πήγαινε προς τα αποδυτήρια. Κάλεσε την Αστυνομία, κι έφυγε μετά από δύο περίπου ώρες από το γήπεδο…
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Αποστολάκης, Αμπάζι, Βολιώτης, Λάμπρου, Μέγας, Μηλακώτης, Στ. Μήτρου, Κρομμύδας (75’ Γιούνας), Παπαγεωργίου, Κανατάς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Α. Φράγκος, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Μασκλαβάνος, Παπαδάς (88’ Παναγόπουλος), Γουλέτας (46’ Λάππας), Μπέκας (46’ Παργιανός).

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–1
Ήταν θέμα τιμής για κάποιους, να νικήσουν το Κρυονέρι! Και τα κατάφεραν… Η Νίκη Δροσιάς επικράτησε 2-1 και το Κρυονέρι υπέστη την πρώτη του εφετινή ήττα. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι (1-0) με σουτ του Ζερμπίνη και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κεφαλά στο 44’. Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίσθηκε αμφίρροπο αλλά η Νίκη κατάφερε να σημειώσει νωρίς και δεύτερο τέρμα (2-1) με σκόρερ τον Λιβαθινό ενώ το Κρυονέρι είχε δοκάρι με τον Δεσύλλα στο 64’. Στο μεταξύ οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν από το 71’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Χαμζάι, ενώ στο 73’ απεβλήθη για συνεχείς διαμαρτυρίες στον διαιτητή και ο προπονητής της Δροσιάς Νίκος Κόκκινος…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Σπυρόπουλος, Β. Τζαφόλιας.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι, Ιωαννίδης, Κλ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Μπιτάκος, Λιβαθινός, Κιούρκος (86’ Μούρτης), Πιπέρας (75’ Ποροτσίδης), Ζερμπίνης, Παππάς (58’ Παναγιωτίδης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας (36’ Πίστας), Ε. Κολώτας, Κόλμπερ, Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Μανουσάκης, Κανταρέλλης (76’ Σιατραβάνης), Γ. Θανασούλης (56’ Χουζούρης), Κεφαλάς, Οσμανάι.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–2
Ο γηπεδούχος Διόνυσος ήταν καλύτερος αλλά ο Αχιλλέας πιο τυχερός και πήρε το απίστευτο «διπλό», με γκολ στο 90’! Το σκορ άνοιξαν (1-0) οι γηπεδούχοι με γκολ του Παξιμάδη στο 30’ αλλά πριν λήξει το ημίχρονο (40’), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 με τον Γκολόσι. Στο 42’ τραυματίσθηκε σε φάση για γκολ ο Παξιμάδης, καθώς αμυντικοί έδιωξαν την μπάλλα πάνω από την γραμμή του τέρματος! Ο παίκτης απεχώρησε, κι αντικαταστάθηκε…
Στο β’ μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο από πλευράς κατοχής μπάλλας αλλά ο Διόνυσος με τον Καρατσίκο σε καλή ημέρα, είχε δύο δοκάρια! Τελικά, ο Αχιλλέας πέτυχε το 1-2 στο 90’, στην μοναδική καλή ευκαιρία του. Ο τερματοφύλακας Βάγγερ απέκρουσε δύσκολα προσωρινά κοντινό σουτ και ο Κουβέλης με πλασέ έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Ζέρβας, Μπερέτας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Φαραντάκης, Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης, Σπανουδάκης (79’ Ζώτος), Καρατσίκος, Παξιμάδης (42’ λ.τρ. Μαρώλιας), Δρόσος, Στεφανίδης (57’ Κωνσταντόπουλος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Αβραμόπουλος, Σκούταρης (54’ Μήλας, 78’ Κουβέλης), Τσιαδήμας, Νάστος, Ξύγκος, Κομπορόζος, Καρβούνης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος (73’ Κωστόπουλος), Γκολόσι.

ΡΑΜΝΟΥΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ 0–0
Δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο α’ ημίχρονο οι Νικητές ήταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Χερμάρι στο 25’ (σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων) και τον Ε. Αντωνόπουλο στο 42’ (σουτ από καλή θέση στην μικρή περιοχή, ψηλά άουτ). Και οι γηπεδούχοι είχαν στο 43’ καλοκτυπημένο φάουλ του Τζούτζι -εκτός περιοχής- κι αφού η μπάλλα πέρασε από πολλά πόδια, κατέληξε μόλις άουτ.
Στο β’ μέρος ήταν καλύτερος ο Ραμνούς και στο 53’ και το 57’ είχε δύο φάσεις, χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, κι έχασαν στο 86’ τετ-α-τετ του Ε. Αντωνόπουλου με τον Δεληπουτουλούδη (το πλασέ ήταν άουτ).
Καλοί αλλά σχολαστικοί οι διαιτητές Μαγουλάκης – Μπουξμπάουμ, Λάμπρος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ζούπα, Βλασσόπουλος (73’ Ραπτογιάννης), Ντούρας, Γ. Μουρίκης, Κόλλιας, Σαμανίδης (56’ Μήτσης), Αμάτι, Μητρεβόλης (85’ Α. Μουρίκης), Τζούτζι, Χαμάμης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Ξαγοράρης, Τσόκος, Παπαδόπουλος (64’ Ντόντι), Κουλούντζος, Π. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Σαββίνος (71’ Ρωμαντζάς), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Χερμάρι, Αποστολόπουλος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 5–0
Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα σημείωσε εντός έδρας ο Παμπαιανικός με 5-0 επί του Προφήτη Ηλία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 μόλις 35’’ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, με πλασέ του Κατσαρού μέσα από την μικρή περιοχή, αφού ο σκόρερ είχε ξεπεράσει την αντίσταση 3 αντιπάλων του με ωραία ατομική ενέργεια.
Ο Προφήτης Ηλίας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 4’ ο Μυρτράι είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζημερκούρη και στο 15’ ο Σέλβια με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε το 2-0.
Στο 65’ πάλι ο Κατσαρός, με ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 3-0 και στο 67’ ο Σέλβια με σουτ (μετά από πάσα του Κατσαρού) ανέβασε το σκορ στο 4-0. Τέλος, ο Σέλβια έκανε χατ-τρικ στο 82’ όταν με ανάποδο ψαλιδάκι «σημάδεψε» το δοκάρι του Χατζημερκούρη αλλά στην επιστροφή της μπάλλας με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 5-0.
Καλοί οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Χριστόπουλος, Πρεβεζιάνος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Βύζας (80’ Γεωργόπουλος), Ζάχαρης,  Γκόμπλιας, Σέλβια, Ιάσ. Λαλαούνης, Ντούλας (82’ Αγγελόπουλος), Κατσαρός, Μυρτάι (56’ Αντωνόπουλος).
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Μωρακέας-Δασκαλάκης, Σαριδάκης (75’ Γιαννάκης), Tούσα, Πετρογιώργος, Tοζάλλι, Σπύρου, Κόλλιας, Λόκου, Καραγιώργος, Τσιακάρας (76’ Διαμαντής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money