Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 1–0




Με κτύπημα πέναλτυ (δόθηκε σε χέρι αμυντικού) που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαβδαρίδης στο 43’, ο Σαρωνικός νίκησε γηπεδούχος το Συκάμινο 1-0. Το πέναλτυ αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους, ιδιαίτερα όταν ο διαιτητής απέφυγε να δώσει παρόμοιο χέρι–πέναλτυ υπέρ του Συκαμίνου στο β’ ημίχρονο. Η διαφορά ήταν ότι στην περίπτωση που κέρδισε πέναλτυ ο Σαρωνικός, το χέρι έκοψε την πορεία της μπάλλας προς το τέρμα ενώ στην περίπτωση του Συκαμίνου, η μπάλλα κτύπησε πρώτα στο σώμα του αμυντικού και μετά στο χέρι του, γεγονός που έκανε την επαφή ακούσια!
Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο ο Σαρωνικός ήταν ελαφρά καλύτερος σε απόδοση αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει (άλλη μια φορά) τις ευκαιρίες που έφτιαξε…
Το Συκάμινο προσπάθησε στο β’ μἐρος περισσότερο, αλλά το γκολ δεν ήλθε ποτέ… Άλλωστε, δεν απειλήσει σοβαρά την εστία του Καραλή, ούτε μια φορά σε όλο το παιχνίδι.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μακρής, Β. Τζαφόλιας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Νούρια, Ζουμπουρλής, Γκοτζιάς, Ι. Κετέογλου, Ζντράβα (63’ Θάνο), Κάππος (82’ Μαλατάνος), Τσαβδαρίδης (78’ Ευαγγελινός), Αλεξίου, Ναυπλιώτης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μπάνας, Γκανούδης, Κατερίνης, Τυροβόλης (65’ Γκας), Τούκας (46’ Τσαγκαράκης), Σουβαντζής (80’ Τσαβντάροβ), Δημητριάδης, Φιλλής, Παπαγάλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money