Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΡΚΟ 2–1




Το Κορωπί νίκησε 2-1 την Μαρκό με ανατροπή, στο τοπικό ντέρμπυ! Δυνατό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται «επτάψυχοι», καθώς είχαν κάποια πρωτοβουλία κινήσεων αλλά οι φιλοξενούμενοι με καλή συνολική απόδοση, άνοιξαν πρώτοι το σκορ!
Στο 37’ η Μαρκό με κτύπημα φάουλ έφερε την μπάλλα στην περιοχή των γηπεδούχων, απέκρουσαν οι αμυντικοί, η μπάλλα βγήκε από την περιοχή, κι εκεί βρέθηκε ο Γαλάνης, που έπιασε εξαιρετικό σουτ από 25 μέτρα, στέλνοντας την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Μιχάλη (0-1). Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Το β’ ημίχρονο άρχισε με φάση πέναλτυ υπέρ του Κορωπίου. Στο 47’ ο Καραΐνδρος ανετράπη από τον Ζαφειρόπουλο, που μόλις είχε μπει στον αγώνα!
Ο παίκτης των φιλοξενουμένων απεβλήθη και η Μαρκό έμεινε με 10 παίκτες. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Μινάι (1-1).
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλή τους ψυχολογία και το Κορωπί συνέχισε να πιέζει. Στο 55’ κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-1) με σκόρερ τον Χαρίση (σουτ μέσα από την περιοχή). Είχαν, επίσης, καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ αλλά αυτό δεν το πέτυχαν.
Η Μαρκό αρκέσθηκε σε αντεπιθέσεις, χωρίς τίποτε το αξιόλογο.
Στο 89’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη και ο Μινάι.
Η λιακάδα και η κοντινή απόσταση από το Μαρκόπουλο, έφερε περί τους 300 φιλάθλους στο γήπεδο.
Καλή η διαιτησία: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Ντόστης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ματσάγγος, Πριονίδης, Λούτζι, Μουρούτης, Αλεξίου, Σπηλιόπουλος (89' Ντούνης), Καραΐνδρος, Μινάι (85' Μουτάφης), Κάρο (46' Χαρίσης).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας (46' Ζαφειρόπουλος), Σιδέρης, Ντούσης, Κωστής, Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας (51' Λυριτζής), Ρεγκάκος, Μπρούνο Νασιμέντο, Λεβέντης (68' Δημητρίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money