Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0–4




Το Κορωπί ήταν εμφανώς καλύτερο και νίκησε εύκολα τον γηπεδούχο Εθνικό στην Νέα Μάκρη με 4-0, κλείνοντας το 2013 με μια ακόμη επιτυχία.
Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και παρά την αναγκαστική αλλαγή λόγω σοβαρού τραυματισμού του Χοντάι (από τον επίσης ελαφρά τραυματία Φύτρο) άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 13’ με προβολή του Θανόπουλου, που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Καραλή. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο 18’ ύστερα από συνδυασμό Καραΐνδρου-Αλεξίου-Σπηλιόπουλου, ο τελευταίος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, πέτυχε το 0-2.
Ο Εθνικός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και οι παίκτες του δεν απείλησαν… Μόνο στο 55’ είχαν δοκάρι, σε προσπάθεια του Μαγγίνα, με σουτ μέσα απ’ την περιοχή.
Το Κορωπί στο β’ ημίχρονο ανέδειξε την επιθετική του διάθεση. Στο 59’ μετά από έξοχη κάθετη μπαλλιά του Φύτρου, ο Σπηλιόπουλος με ωραίο διαγώνιο αριστερό σουτ σημείωσε το 0-3. Κάπου εκεί, τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη δύο δοκάρια και στο 90’ σημείωσαν και τέταρτο γκολ (0-4) με κεφαλιά του Αλεξίου, που αξιοποίησε σέντρα του Κάρο.
Καλή η διαιτησία του Μαλαμά και των βοηθών Σπυρόπουλου και Μακρή.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Χρ. Αηδόνης (66' Φυτιλής), Βιβικίδης, Κοκίνι (60' Ελευθερίου), Κότσι, Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Μαγγίνας (71’ Στ. Αηδόνης), Αγκαλίου.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Ματσάγγος, Μουτάφης (75' Γούλας), Χοντάι (8' λ.τρ. Φύτρος), Λούτζι (43' λ.τρ. Κάρο), Μουρούτης, Αλεξίου, Θανόπουλος, Καραΐνδρος, Σπηλιόπουλος, Χαρίσης. 

* Με την ευκαιρία των εορτών, ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου ευχήθηκαν στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, στην Επιτροπή Διαιτησίας και τους διαιτητές, στις ομάδες, στους παράγοντες των ομάδων, στους ποδοσφαιριστές και σε όλους του φιλάθλους Χρόνια Πολλά, Καλή Πρωτοχρονιά, Ευτυχισμένο το 2014, με υγεία προσωπική και οικογενειακή και χωρίς επεισόδια στους αγωνιστικούς χώρους.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money