Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–1




Καλύτερη η Δόξα Αγ. Άννας, νίκησε δίκαια 2-1 την Λαυρεωτική, που δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση αλλά προσπάθησε και παραλίγο να έπαιρνε την ισοπαλία! Ο αγώνας διεξήχθη με άσχημες καιρικές συνθήκες (ψιλόβροχο και δριμύ ψύχος).
Η γηπεδούχος Δόξα διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα και είχε στο 19’ ευθύβολο μακρινό σουτ του Δαμιανίδη, που συγκλόνισε την συμβολή των δοκών του τερματοφύλακα Λάμπρου.
Το σκορ άνοιξε (1-0) ο Σούλης με πλασέ (34’), ύστερα από σέντρα του Σάββα.
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι και στο 65’ κέρδισε πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο Θωμάκος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος ισοφάρισε (1-1) παρά την προσπάθεια του Μπακανδρίτσου, που απέκρουσε προσωρινά αλλά δεν συγκράτησε την μπάλλα…
Το 2-1 πέτυχε στο 79’ ο Σάββας με πλασέ μέσα από την περιοχή αφού ο Γκίνι είχε φέρει με κεφαλιά την μπάλλα στα καρέ των φιλοξενουμένων.
Πολύ καλή η διαιτησία (Λάμπρου – Ρούντος, Αντιπαριώτης). Με 2η κίτρινη κάρτα απεβλήθη στο 89’ ο Θωμάκος.
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας, Δ. Νιφόρος, Δαμιανίδης, Θωμάκος, Παππάς, Σάββας, Χαϋντούτης (58' Σπυρίδης), Δημάκης, Μαβίδης, Σούλης (68' Γκίνι).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Σέμπρος, Ιατρού, Γκαβέρας, Παντελιάς, Δρούγκας (75' Τσιριγώτης), Μακρής, Τσιαούσης, Κωσταντίνου, Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money