Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–0




Το Κορωπί παρέμεινε μόνο του πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Συνέχισε την εκπληκτική του πορεία, καταβάλλοντας με 2-0 και την αντίσταση της πραγματικά αξιόμαχης Σταμάτας.
Μουδιασμένοι μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, κι έδωσαν την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία και να αναλάβουν ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων, χωρίς να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Μιχάλη.
Μετά το 15’ το Κορωπί ισορρόπησε το ματς και στο 32’ κατάφερε να σημειώσει το 1-0: Ο Φύτρος εκτέλεσε δυνατά πλάγιο άουτ κι έστειλε την μπάλλα μέσα στην περιοχή της Σταμάτας, όπου κέρδισε κεφαλιά ο Καραΐνδρος και τροφοδότησε τον Σπηλιόπουλο, ο οποίος παρότι με την πλάτη γυρισμένη στο τέρμα, γύρισε το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, στα δίχτυα του Πετράκη.
Η Σταμάτα αντέδρασε και στο 44’ κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε –ως συνήθως- ο τερματοφύλακας Πετράκης, που έστειλε (αυτή την φορά) την μπάλλα στο δοκάρι! Στην επαναφορά της, ο ίδιος πέτυχε γκολ αλλά σωστά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφ-σάιντ.
Το β’ ημίχρονο κύλησε περίπου στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το 2-0 και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν την ισοφάριση, χωρίς όμως να δημιουργούν μεγάλη φάση. Αντίθετα, οι παίκτες του Κορωπίου σε 2-3 περιπτώσεις απείλησαν τον Πετράκης, που αντέδρασε με εκπληκτικές αποκρούσεις. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 85’ ύστερα από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Καραΐνδρου και πλασέ του Σπηλιόπουλου.
Καλή η διαιτησία του Κορδολαίμη και των βοηθών του Πολυχρονιάδη και Ντόστη.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ζορμπάς (46' Κάρο), Πριονίδης, Λούτζι, Μουρούτης, Αλεξίου, Ματσάγκος, Καραΐνδρος, Σπηλιόπουλος (88' Θανόπουλος), Χαρίσης (75' Χοντάι).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου (83' Καμπέρης), Μαυρίδης, Πέππας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Καλλέρης, Μπενετάτος (60' Καλογήρου), Λέκκας (65' Μπερμπάντης), Κ. Τσεβάς, Χρ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money