Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–1




Η Λαυρεωτική άνοιξε το σκορ (1-0) μόλις στο 3’ λεπτό με τον Κωνσταντινίδη, που εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας του Άρη. Όμως η ομάδα της Βούλας αντεπετέθη και στο 17’ ο Βεϊζάι βρέθηκε τετ–α–τετ με τον Λάμπρο και αντί να σκοράρει μόνος του, έδωσε δίπλα στον Παπαγεωργίου που όμως ήταν οφ-σάιντ και το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε (παρά τις αμφισβητήσεις των φιλοξενουμένων)…
Στο 24’ απευθείας κτύπημα φάουλ του Αντάρτη, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι της εστίας του Λάμπρου και στο 30’ η Λαυρεωτική πέτυχε το 2-0 με σκόρερ τον Παπαδόπουλο.
Αμφίρροπο εξελίχθηκε στο β’ μέρος το ματς, με περισσότερες φάσεις από πλευράς φιλοξενουμένων, που κατάφεραν να μειώσουν με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Χρυσοσπάθη στο 81’.
Καλοί οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Σέμπρος (62' Μιχαλόπουλος), Χασιώτης (38' λ.τρ. Ιατρού), Γκαβέρας, Παντελιάς, Πάνου, Μακρής, Τσιαούσης, Παπακωσταντίνου, Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Λιλελάρι, Αντάρτης, Καβάσης (56' Σιδερόπουλος), Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Χρυσοσπάθης, Παπαγεωργίου, Π. Μαντακίδης (46' Διγενής), Λ. Μαντακίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money