Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3–1




Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Νικολακάκης με 3-1 επί του αξιόμαχου Εθνικού Ν. Μάκρης, στο ντέρμπυ των ουραγών.
Το 1-0 πέτυχε ο Ανδρεάδης στο 28’, με σουτ μέσα από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα (35’) οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ με υπόδειξη του βοηθού (το αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι) αλλά το σουτ του Τέρζιεφ, που ανέλαβε την εκτέλεση, απέκρουσε ο Καραλής!
Ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και στο 52’ ισοφάρισε (1-1) με δυνατή κεφαλιά του Κότσι (δοκάρι και μέσα), ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Γεωργάτου.
Πολύ γρήγορα ο Νικολακάκης ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 57’ μετά από κτύπημα φάουλ, βγήκε μόνος του ο Κοκόλης, κι έκανε το 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πάλι και στο 65’ ο Ζιάγκος πέτυχε γκολ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ από τον βοηθό… Ακόμη, στο 68’ ο Κότσι βρέθηκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ!
Τελικά, σε αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 70’, ο Φακίνος έκανε σουτ που απέκρουσε προσωρινά ο Καραλής αλλά ο επερχόμενος Κοκόλης με νέο πλασέ έγραψε το 3-1.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσιαλογιάννης, Μαγουλάκης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος, Νίκας, Τσαπανίδης, Πτερούντιος, Ανδρεάδης, Τσοπανάκος (24' λ.τρ. Φακίνος), Τέρζιεφ (61' Θεοδωρής), Κοκόλης, Καβάσης (75’ Μουκάνης), Λαζαρίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης (70' Βιβικίδης), Χρ. Αηδόνης (66' Ελευθερίου), Κοκίνι, Αγκαλίου, Γεωργάτος (60' Φυτιλής), Ηλ. Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Μαγγίνας, Κότσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money