Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4–1




Μετά από ένα κακό (ισόπαλο 1-1) πρώτο ημίχρονο, ο Κεραυνός βελτιώθηκε με τις αλλαγές που έκανε ο κ. Κουρκούνας και στο β’ μέρος πέτυχε 3 ακόμη τέρματα, νικώντας τελικά την Δόξα Αγ. Άννας με 4-1.
Η Δόξα έπαιξε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο (με τον αέρα κόντρα) αλλά ο τραυματισμός του Νιφόρου (που ήταν προσωπικός φρουρός του Κοντογιάννη και τα πήγαινε καλά) και η γρήγορη επίτευξη του 2-1 (στο 55’), απογοήτευσε τους παίκτες της, που ουσιαστικά «άφησαν» το παιχνίδι!
Στο 10’ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Πρίφτη, που εκμεταλλεύθηκε λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Σάββας ισοφάρισε (1-1) στο 30’ με κεφαλιά. Προηγήθηκε κτύπημα φάουλ, που απέκρουσε προσωρινά ο Παππάς και η άμυνα. Ο νεοεισελθών Μπάτρης, στο 55’ πέτυχε το 2-1 αφού εκμεταλλεύθηκε λάθος έξοδο του Παλατσίδη! Πάλι ο Μπάτρης στο 60’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, με ωραίο γκολ. Τέλος, στο 82’ ο Γ. Ρώμας διαμόρφωσε εύκολα το τελικό 4-1, αφού ο αντίπαλος σέντερ-μπακ έχασε τον έλεγχο της μπάλλας.
Καλοί οι διαιτητές (Μπουξμπάουμ – Πολυχρονιάδης, Κυριακόπουλος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπαγιάννι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Κυριακίδης, Βούσουλας (46’ Μπάτρης), Σταμάτης (65’ Γ. Ρώμας), Κοντογιάννης, Βανγκέλι (55' Λιούμης).
ΔΟΞΑ: Παλατσίδης, Μαργούτας, Δ. Νιφόρος (40' λ.τρ. Σούλης, 70’ λ.τρ. Γκίνι), Φιλίππου, Θωμάκος, Ασημακόπουλος, Μαβίδης, Παππάς, Σάββας, Δημάκης, Βογιατζάκης (60’ Χαϊντούτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money