Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ 0–0




Δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο α’ ημίχρονο οι Νικητές ήταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Χερμάρι στο 25’ (σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων) και τον Ε. Αντωνόπουλο στο 42’ (σουτ από καλή θέση στην μικρή περιοχή, ψηλά άουτ). Και οι γηπεδούχοι είχαν στο 43’ καλοκτυπημένο φάουλ του Τζούτζι -εκτός περιοχής- κι αφού η μπάλλα πέρασε από πολλά πόδια, κατέληξε μόλις άουτ.
Στο β’ μέρος ήταν καλύτερος ο Ραμνούς και στο 53’ και το 57’ είχε δύο φάσεις, χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, κι έχασαν στο 86’ τετ-α-τετ του Ε. Αντωνόπουλου με τον Δεληπουτουλούδη (το πλασέ ήταν άουτ).
Καλοί αλλά σχολαστικοί οι διαιτητές Μαγουλάκης – Μπουξμπάουμ, Λάμπρος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ζούπα, Βλασσόπουλος (73’ Ραπτογιάννης), Ντούρας, Γ. Μουρίκης, Κόλλιας, Σαμανίδης (56’ Μήτσης), Αμάτι, Μητρεβόλης (85’ Α. Μουρίκης), Τζούτζι, Χαμάμης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Ξαγοράρης, Τσόκος, Παπαδόπουλος (64’ Ντόντι), Κουλούντζος, Π. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Σαββίνος (71’ Ρωμαντζάς), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος-Κακαράς, Χερμάρι, Αποστολόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money