Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–1




Ντέρμπυ για δυνατά νεύρα έγινε στο Κορωπί, όπου η γηπεδούχος Δόξα νίκησε 3-1 τον Κεραυνό, που είχε μέχρι πρότινος προπονητή τον σημερινό τεχνικό της Δόξας Θανάση Πετούρη… Η «φωτιά» άναψε από το 10’ λεπτό, που οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 1-0 με πλασέ του Τούντα (βγήκε σε θέση βολής από κάθετη πάσα) αλλά αφού είχε προηγηθεί χέρι (ακούσιο το χαρακτήρισε ο διαιτητής και άφησε την φάση να συνεχισθεί) του Τσεβδερίκοβ! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Κεραυνός προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά 3 ευκαιρίες που είχε, δεν έγιναν γκολ. Στο 18’ ο Κυριακίδης ολιγώρησε προ του Μυλωνά, στο 24’ γυριστό σουτ του Σταμάτη έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ και στο 25’ ο Κυριακίδης προ του Μυλωνά βρήκε …αέρα!
Η Δόξα επανήλθε στο προσκήνιο στο β’ ημίχρονο, με χαμένο τετ-α-τετ του Γκαβασιάδη στο 48’ αλλά στο 50’ ο Κοντογιάννης είχε σουτ μόλις ψηλά άουτ. Από αμυντικό λάθος έγινε το 2-0 στο 70’. Ο Γκαβασιάδης με διπλή προσπάθεια πέτυχε το γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν (2-1) στο 80’ με πλασέ του Σταμάτη μέσα απ’ την περιοχή.
Η «φωτιά» φούντωσε στο 87’ όταν ο Γκαβασιάδης με δυνατό σουτ θα πετύχαινε το 3-1, αν δεν έβαζε το χέρι του ο Μαστροκώστας για να κόψει την πορεία της μπάλλας προς το τέρμα καθώς ο τερματοφύλακας ήταν εκτός πορείας μπάλλας. Ο διαιτητής έδωσε αμέσως πέναλτυ και κόκκινη κάρτα στον Μαστροκώστα. Όμως, κάποιοι οπαδοί του Κεραυνού θεώρησαν υπερβολική την απόφαση του διαιτητή και προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο αφού έσπασαν το λουκέτο της πόρτας που οδηγεί από τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων μέσα στο γήπεδο! Αμέσως έτρεξαν παίκτες του Κεραυνού (Κοντογιάννης, Πρίφτης, Μεγαγιάννης) και –με δυσκολία- απέτρεψαν την είσοδο των θερμόαιμων στον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές αποσύρθηκαν στο γραφείο τους.
Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά, μέχρι την αποκατάσταση της τάξης. Η διακοπή διήρκεσε 10’ λεπτά. Αφού επήλθε σχετική ηρεμία και οι διαιτητές ξαναβγήκαν στο γήπεδο, ο αγώνας συνεχίσθηκε για 3’ λεπτά. Το πέναλτυ κτυπήθηκε εύστοχα από τον Γκαβασιάδη (3-1).
Οι έμπειροι διαιτητές Μαλαμάς – Δουλγεράκης, Σπίθας, έγραψαν τα συμβάντα στο φύλλο αγώνος, μαζί με την ρίψη 3 κροτίδων από τους οπαδούς των γηπεδούχων προς τον πάγκο του Κεραυνού.
ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Μπονές (50' Αμπεντινάι), Μαρινάκης, Τσεβδερίκοβ, Τούντας, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Σκαβάρας, Βάρδας (83' Σύρος), Δάβαρης (70' Ντα Κόστα), Γκαβασιάδης, Πάντου.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μαστροκώστας, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου (70' Βούσουλας), Πρίφτης, Κυριακίδης, Κατσίκης (50' Ανδρεάδης), Σταμάτης, Κοντογιάννης, Βανγκέλι (46' Μπάτρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money