Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1–0




Μόλις στο 90’ κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του ο πρωτοπόρος και γηπεδούχος Κουβαράς και να νικήσει 1-0 το δυνατό αλλά καθόλου επικίνδυνο επιθετικά Καπανδρίτι. 
Ειδικά στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι «βομβάρδισαν» την εστία των φιλοξενουμένων αλλά δύο φορές ο Πλάκα και μία ο Παπανικολάου έστειλαν την μπάλλα στα αντίπαλα δοκάρια! 
Στο β’ μέρος η πίεση του Κουβαρά μειώθηκε κάπως αλλά και πάλι ο Πλάκα είχε 3 αναξιοποίητα τετ-α-τετ. Τελικά, λύση στο διαφαινόμενο αδιέξοδο του Κουβαρά, έδωσε ο Πρίφτης στο 90’, όταν με προβολή έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα του Καπανδριτίου μετά από κόρνερ του Χατζηκοκολάκη.
Εξαιρετική η διαιτησία (Μπουξμπάουμ – Ρούντος, Γιαλούρης).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Μπίκλης (50’ Πρίφτης), Αθ. Δημητρακόπουλος, Λιάπης, Μπαρλογιάννης, Χρ. Δημητρακόπουλος, Ι. Αλεξίου, Χελιώτης, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Παπανικολάου (60’ Αντ. Κερμέζο, 80’ λ.τρ. Χατζηκοκολάκης).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Αργυρόπουλος, Κουτρώνας, Αλιάι, Καρμπιτιάνης, Σίνας, Σδράλιας (58’ Ζαμπούρας), Σπ. Τσαλίδης, Ν. Μελίρας, Πανάνης (46’ Τυροβόλης), Αθανασόπουλος, Μιχ. Τσαλίδης (89’ Παπαϊωάννου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money