Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΠΙΘΑ


Το διαιτητικό τρίο αποσύρεται στ' αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα στο Μαρκόπουλο

Παραδειγματική ποινή αποκλεισμού περιμένει τον διαιτητή Δημήτρη Σπίθα, σύμφωνα με δήλωση μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ. Παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Μαρκό-Παλληνιακού 1-1 ήταν το μέλος της Επιτροπής Σταύρος Σούλος, ο οποίος αφού έκανε και χρήση βίντεο για να επιβεβαιώσει το λάθος του διαιτητή, μετέβη στα αποδυτήρια του γηπέδου και μίλησε στους διαιτητές, υπογραμμίζοντας ότι το σφάλμα διαμόρφωσε ουσιαστικά το σκορ του παιχνιδιού. Γενικότερα, μεταξύ των μελών της Επιτροπής, επικρατεί η αντίληψη ότι ο Σπίθας σφύριξε ηθελημένα το πέναλτυ υπέρ της Μαρκό, γεγονός που δεν μπορεί φυσικά να αποδείξει κανείς.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο διαιτητής από την πλευρά του επιμένει ότι «είδε πέναλτυ» στην συγκεκριμένη φάση και μάλιστα αντέτεινε στα σχετικά σχόλια ότι αν ήθελε να βοηθήσει κάποια από τις δύο ομάδες, μπορούσε να είχε δώσει πέναλτυ νωρίτερα, σε άλλες φάσεις που οι παίκτες και των δύο ομάδων του παραπονέθηκαν για παραβάσεις εντός περιοχής…
Επισημαίνουμε ότι ο Δημήτρης Σπίθας είναι από τους παλαιότερους (αν όχι ο παλαιότερος) αυτόχθων εν ενεργεία διαιτητής της Ένωσης και έχει υπηρετήσει το ποδόσφαιρο της περιοχής σε όλα τα επίπεδα με εντιμότητα και αξιοσύνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money