Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–2




Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας Παμπαιανικού – Γέρακα, που είχε διακοπεί στο 29’ λεπτό την Κυριακή 24/11, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ενώ το σκορ ήταν 1-1.
Οι ομάδες έπαιξαν τα υπόλοιπα 16’ του α’ ημιχρόνου και ολόκληρο το β’ ημίχρονο. 
Ο Παμπαιανικός είχε προηγηθεί 1-0 στο 10’ με ωραίο σουτ του Σέλβια και ο Γέρακας είχε ισοφαρίσει στο 25’ με πέναλτυ του Δεληβελιώτη. 
Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, ο Παμπαιανικός μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε 2-1 στο 39’ με ωραίο μακρινό σουτ του Σέλβια που αιφνιδίασε τον Ψυχογιό.
Στο β’ 45λεπτο ο Παμπαιανικός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, όταν κεφαλιά του Μυρτάι έστειλε την μπάλλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ψυχογιού. 
Όμως, στο 74’ ο Οικονομίδης σε συνηθισμένη μονομαχία με τον Χρυσανθόπουλο, τον έβγαλε με το σώμα του εκτός μικρής περιοχής. Ο επιθετικός του Γέρακα έπεσε και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτυ, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του Παμπαιανικού. Τελικά, το πέναλτυ εκτέλεσε ο Χρυσανθόπουλος και ο Κασελούρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ!
Πάντως, στο 87’ ο Χρυσανθόπουλος εξιλεώθηκε, όταν με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης (2-2) για τον Γέρακα.
Ο Παμπαιανικός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μαργαρίτη. Καλοί ήταν οι βοηθοί Λάμπρος και Λιάππης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Οικονομίδης, Παπασωτηρίου (75’ λ.τρ. Βύζας), Γκόμπλιας, Σέλβια, Ιάσ. Λαλαούνης, Ντούλας (80’ Στασινούλιας), Κατσαρός, Μυρτάι.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Καρλατήρας, Καραμολέγκος, Καυγάς (60’ Χρυσανθόπουλος), Γεωργόπουλος, Ζώης, Δεληβελιώτης (71’ Ματσούκας), Βούρλας, Τοσσουνιάν, Πανόπουλος (89’ Σιράγας), Δημητριάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money