Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–0




Δίκαιη νίκη πέτυχε ο Παλληνιακός επί του Πρωτέα με 1-0. Άγονο (0-0) ήταν το α’ ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου έγινε όλη κι όλη …μισή ευκαιρία, όταν ο Βασιλός έφυγε μόνος του με προϋποθέσεις για γκολ από πάσα του Σιάσιου, σε πλάγια θέση λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου, αλλά ακάλυπτος (οπότε όταν πλησίασε την μπάλλα, υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ). Οι γηπεδούχοι επέβαλαν το παιχνίδι τους στο β’ 45λεπτο αφού μόλις αυτό άρχισε (46’) ο Βασιλός κέρδισε πέναλτυ. Το εκτέλεσε ο ίδιος και ο τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά, ψηλά στην αριστερή γωνία της εστίας του, η μπάλλα κτύπησε λίγο και στην συμβολή των δοκών!
Στο 55’ έγινε κι’ άλλο πέναλτυ, από εμφανές χέρι του Μπουτσάι εντός περιοχής, από προσπάθεια του Κοβάνη, που ο διαιτητής απέφυγε να δώσει… Η υπεροχή του Παλληνιακού ήταν κατά διαστήματα εμφανής. Ο Πρωτέας αμυνόταν καλά, αλλά για πόσο; Το κέντρο είχε χαθεί για τους φιλοξενούμενους.
Στο 73’ ο Κοβάνης έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία και στο 77’ ο Δαραμούσκας με τρομερό αριστερό σουτ από 30 μέτρα, ακινητοποίησε τον Λαμπρόπουλο, κι έστειλε την μπάλλα στο δεξί του «Γ».
Ο Πρωτέας «ξύπνησε» και για 10’ λεπτά περίπου έδειξε καλά στοιχεία. Καλύτερη στιγμή του ήταν στο 84’ όταν βρέθηκε σε θέση βολής ο Χρήστου (από την γραμμή της μεγάλης περιοχής) αλλά το σουτ που επιχείρησε, κοντραρίσθηκε σε πόδια αμυντικών. Στο 88’ ο Παλληνιακός ζήτησε και τρίτο πέναλτυ (σουτ του Πανακούλια έκοψε πέφτοντας αμυντικός εντός περιοχής και η μπάλλα κτύπησε στο χέρι του) που αρνήθηκε ο διαιτητής. Στο τέλος (90’) ο Κοβάνης εξαπέλυσε σουτ-κεραυνό και ο Λαμπρόπουλος πραγματοποίησε νέα σωτήρια, πολύ δύσκολη απόκρουση!
Μέτρια και αντιφατική η διαιτησία του Αντιπαριώτη. Σωστοί οι βοηθοί Τσιαλογιάννης, Κάλλης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός (62' Δαραμούσκας), Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος (85’ Κούνας), Καλούδης, Βασιλός, Μπερέτης (62' Γεωργιάδης), Κοβάνης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Κατσούλας, Μακροδημήτρης (85' Κοσμάτος), Μπουτσάι, Λάζαρης, Μούργος, Χρήστου, Βασιλείου, Μαραγκός (68' Ντίνος), Μαμάκος, Καλιανιώτης (89' Μακρυπίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money