Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: ΠΟΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΛΙΓΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ




Με την έναρξη της περιόδου των μεταγραφών, πολλοί παίκτες ομάδων της Γ’ εθνικής κατηγορίας επιζητούν να μετακινηθούν σε ομάδες της ίδιας ή κατώτερης κατηγορίας. Μόνο που αυτό δεν είναι εφικτό εφ’ όσον έχουν κάνει μεταγραφή στην αρχή της περιόδου που διανύουμε… Οι ομάδες της Γ’ εθνικής κατηγορίας είναι πλέον ερασιτεχνικά σωματεία και ισχύουν όσα και στις κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων. Σχετική συζήτηση του θέματος έγινε στην ΕΠΟ, αλλά οι αρμόδιοι απεφάνθησαν ότι δεν μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό για τις ομάδες και τους παίκτες Γ’ εθνικής απ’ ότι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Στις προσπάθειες των ομάδων για ενδυνάμωση του δυναμικού τους, οι πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και Κορωπί αναμένεται να προχωρήσουν σε λογικές προσθήκες παικτών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα πρόθυρα απόκτησης ενός αμυντικού χαφ, κι ενός επιθετικού ακόμη, που θα προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στην απόδοση της ομάδας. Στους υπό παραχώρηση, αναφέρονται ανεπίσημα ο σέντερ-μπακ Κολώνης και ο τερματοφύλακας Μπακόλας. Το Κορωπί από την πλευρά του, θα επιδιώξει να ενισχύσει το δυναμικό του με δύο τουλάχιστον έμπειρους παίκτες, που θα βοηθήσουν το νεανικό σύνολο να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος.
Αρκετοί παράγοντες έχουν «σημαδεύσει» παίκτες από την Γ’ εθνική κατηγορία, αλλά λίγοι έχουν δικαίωμα μετακίνησης σ’ αυτή την μεταγραφική περίοδο.
  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money