Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΩΡΩΠΟΣ 2–0




Το Κρυονέρι επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, με επικράτηση 2-0 επί του καλού Ωρωπού, στον αγώνα εξ αναβολής για την 6η αγωνιστική.
Και στα δύο ημίχρονα το Κρυονέρι διατήρησε την υπεροχή αλλά και ο Ωρωπός είχε καλές στιγμές (με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Νικολάου), παρά τις αρκετές απουσίες και αδυναμίες του…
Τα γκολ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο από τον Βλαχάκη και τον Οσμανάι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε καταπληκτικό γκολ!
Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού:
10’: Μετά από σέντρα του Μανουσάκη και κεφαλιά του Πίστα, ο Νικολάου κάνει πολύ δύσκολη απόκρουση πάνω στην γραμμή και στην επαναφορά ξανακάνει απόκρουση σε σουτ του Καφάλα, μέσα απ’ την μικρή περιοχή!
14’: Μετά από κάθετη μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κεφάλας βγαίνει τετ-α-τετ με τον Νικολάου, που κάνει έξοδο εκτός περιοχής και ενώ ο Κεφάλας περνάει την μπάλλα απ’ τον Νικολάου, αυτός τον σταματάει αντικανονικά. Η μπάλλα κύλησε στον Οσμανάι (σε θέση οφ-σάιντ), στην μικρή περιοχή, ο οποίος την σπρώχνει στα δίχτυα! Ο διαιτητής έδωσε οφ-σάιντ (με υπόδειξη του βοηθού) για την δεύτερη φάση του Οσμανάι, παραβλέποντας το φάουλ του Νικολάου στον Κεφάλα, που ταυτόχρονα σήμαινε και αποβολή για τον νεαρό τερματοφύλακα.
49’: Μετά από σέντρα, ο Μήτρου πιάνει κεφαλιά με τον Ζεϊμπέκο να μπλοκάρει. Στην αντεπίθεση, ο Νικολάου μπλοκάρει την μπάλλα, σε προσπάθεια του Βλαχάκη, στα όρια της περιοχής.
52’: Ο Κεφάλας σε επίθεση του Κρυονερίου περνάει τον Νικολάου και ο Βλαχάκης που ήταν δίπλα του, αστοχεί σε σουτ προ κενής εστίας!
57’: Γκολ 1-0. Ο Βλαχάκης πλασάρει εύστοχα τον Νικολάου μετά από πάσα του Οσμανάι.
70’: Σκληρό φάουλ του Μανουσάκη (τάκλιν με τα δύο πόδια στον Αμπάζι), δημιουργεί επεισόδιο και μικρή σύρραξη μεταξύ παικτών. Όμως, ο Αμπάζι 2’ λεπτά νωρίτερα, είχε πατήσει εκτός φάσης τον Χρυσικόπουλο, δημιουργώντας κι εκείνος εκνευρισμό, που …διατηρήθηκε μέχρι τις επόμενες φάσεις!
88’: Αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γιουνά, σε τράβηγμα της φανέλας του Κεφάλα, που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Νικολάου.
90’: Γκολ 2-0. Μετά από συνδυασμό των Δεσύλλα, Μανουσάκη και Οσμανάι, με τριγωνάκι, η μπάλλα καταλήγει μέσα στην περιοχή στα πόδια του τελευταίου που προσποιείται στον αμυντικό και πλασσάρει υποδειγματικά, κάνοντας το 2-0!
Με λάθη η διαιτησία του Αντ. Βλάχου. Σωστοί οι βοηθοί Χριστοδούλου, Περδίκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Βλαχάκης, Κολώτας, Κόλμπερ, Γιαλαμάς, Χουζούρης (46’ Δεσύλλας), Μανουσάκης, Χρυσικόπουλος (78’ Θανασούλης), Πίστας (22’ λ.τρ. Κανταρέλλης), Κεφάλας, Οσμανάι.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Γιακουμέλος (78’ Στεφανή), Αμπάζι, Γκλιάτης, Γιουνάς, Μηλακώτης, Μήτρου, Βολιώτης, Κρομμύδας, Παπαγεωργίου, Βίνο (65’ Κανατάς). 


























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money